Walka o klienta nabiera nowego znaczenia i powoli zmienia się w wojnę rasową ....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spokojnie kochani nasz nowy rząd zaraz postawi 49 nowych ośrodków dla migrantów.Pomimo tego że młodych polaków nie stać na mieszkania
Psy na luzaku przejazdem tam byli tylko
A ja sobie czekam na sprowadzenie murzynów, bo pakt migracyjny tuż, tuż. Będe się śmiał baranim głosem jak stado jebać pisów będzie płakało po internetach że im cos nie pasuje. Jeden rząd pieniądze ciśnie do dupy ukraińcom a drugi jeszcze naściąga gówna z afryki a wy sie bedziecie dalej kurwa kłócić na zmiane który zrobił gorzej.
Czasami to wychodze z założenia że polacy mają mniej pamięci niż stare kalkulatory marki ,,Casio'' , a za 3 lata znowu pis zwycięży XD
Velture napisał/a:
Policja oczywiście ma wyjebane.
Ktoś obok pewnie piwo pił, więc tam pojechali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów