W Rosji dwóch czarnoskórych jegomościów weszło w słowną utarczkę z autochtonami, która spowodowała przejście do rękoczynów i szarpaniny. Podczas zaogniającej się niesnaski jeden z uczestników rasy afrykańskiej wyciągnął broń w postaci noża czym jeszcze bardziej rozjuszył tubylców, którzy to dali wyraz swojemu niezadowoleniu karząc ich srogim pobiciem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W zasadzie chciałem napisać, że za kopanie leżącego (i to po głowie!) chuj im w dupę, ale jeśli naprawdę wyciągnęli nóż, to uznaję to za uzasadnione. Nie chcą grać fair to nie będą mieć fair
Przecież on go nie kopie po głowie jak leży z rozjuszenia, tylko go składa jak próbuje wstawać. Niech leży, jak się zachowywać nie umie.
Dowcipnisie z Rosji.
Tak zgasił go.. w kacapskim stylu, czyli z partyzanta. I to jeszcze chamsko przy rozdzielaniu. Pewnie wiedział że inaczej dostał by wpierdol i niemógłby się katiuszy pochwalić że sam dwóch najebał. Nawet murzyn zachował się bardziej honorowo wstawiając się za ziomkiem
crystecki to juz była ostateczność i koles to mądrze wymyślił inaczej mogło by sie skonczyc tym że murzyny byli by górą a oni by leżeli podziurawieni na chodniku
i za to najbardziej cenie i szanuje Rosjan i ich kraj !
Loaloa napisał/a:
Kopanie po głowie leżącego to zagrywka w stylu kacapów... albo polactwa.
Wiedziałeś co cie czeka, to spierdoliłeś za granice ssać abdulowi
No i dobrze, Rosjanie są jak Polacy. Zwykli ludzię są ok. Szkoda tylko, że politycy sie nie dogadują i taka nagonka w obu krajach jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów