📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
0:16: Baza wirusów programu Avast została zaktualizowana!
Nie daję piw fantastico.
Skoro wszyscy już wyruchali Blondynę, to ja idę do Czarnej.
Od drzwi ją zajdę.
Od drzwi ją zajdę.
@stteal
w książce ciężko było mi sobie to wyobrazić, potem doszła gra metro last light i wyglądają identycznie jak w grze te tunele
w książce ciężko było mi sobie to wyobrazić, potem doszła gra metro last light i wyglądają identycznie jak w grze te tunele
co wy nigdy PKS-em nie jechaliście
remi1982 napisał/a:
W Rosji mogą mieć wyjebane na bezpieczeństwo, bo tam mają metro w przeciwieństwie do Polski, gdzie w warszawce są dwa przystanki.
W Rosji metro jeździ praktycznie samo, ma maszynista sobie siedzi, żeby kontrolować, czy jest ok. Prawdopodobnie sytuacja wygląda tak, że maszynista jedzie najebany i śpi (co w Rosji jest nagminne, ale nikomu nie wpadł pomysł do głowy, żeby sprawdzać ich ). W Warszawskim Metrze jakby drzwi się nie zamknęły to pociąg musiałby awaryjnie zjechać na tory odstawcze na konkretnych stacjach na prędkości bezpiecznej. W Rosji są stare systemy z lat 80, ale działają, a zapewne maszynista sam powinien drzwi sprawdzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów