strach sie bać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
strach sie bać
Są rozmaite strategie w takich watahach. Są śmietnikowce, żebracy, złodzieje oraz najgroźniejsi rozbójnicy. I te ostatnie są prawdziwym zagrożeniem. W wyniku selekcji wytworzyła się już w zasadzie nowa rasa psów, które radzą sobie w takich warunkach.
Co ciekawe, psy te świetnie orientują się komunikacji miejskiej i chętnie nimi podróżują, szczególnie metrem. Są pokolenia psów, które nie widziały światłą słonecznego.
Co ciekawe, psy te świetnie orientują się komunikacji miejskiej i chętnie nimi podróżują, szczególnie metrem. Są pokolenia psów, które nie widziały światłą słonecznego.
Kosy napisał/a:
Czyli tak jak pisałem. Na wioskach bandy psów biegają.@push3k
Coś w tym jest widziałem taką watachę przy WORD w Warszawie.
Ja bym dał w pizde poprostu samochodem i chuj by mnie obchodzilo to pare psów
Gangi psów... tylko dlaczego pies chowa się przed psami?
A w głównym filmiku widziałem, że temu niebieskiemu pieski zdążyły podprowadzić już kołpak z przedniego koła
A w głównym filmiku widziałem, że temu niebieskiemu pieski zdążyły podprowadzić już kołpak z przedniego koła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów