📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sarkazm napisał/a:
a jeżeli ona chciała się popisać przed znajomymi to co ? też jej się nie należy ?Trzeba być totalnie niemęską ciotą, żeby pisać - "babie się należy"!
Jak facet zasłużył, żeby dostać policzek, to powinien to przyjąć po męsku, jak na twardziela przystało. Sam w swoim życiu dostałem kilka razy i zawsze słusznie. Kobiety nie myślą logicznie, dlatego MY musimy czasem odpuścić.
sarkazm napisał/a:
Kobiety nie myślą logicznie, dlatego MY musimy czasem odpuścić.
Ty chyba masz dziure zamiast jaj. Kurwa, jak babie sie nalezy to powinna oberwac i przyjac to jak na babe przystalo. Glupie szmaty chca takich samych uprawnien i chca byc traktowane jak facet to i niech sie licza z tym ze jak uderza kogos w twarz to ten ktos moze jej oddac.
@up i @upup Mogę wam tylko życzyć powodzenia w związkach i współżyciu z innymi ludźmi, bo sądząc po tym co wygadujecie i po datach urodzenia, to jesteście obaj nędznymi nołlajfami bez przyszłości i wychowania. Po prostu starzy zapomnieli wpoić wam podstawowe zasady współżycia społecznego. Peace.
@up na kobietę nigdy bym ręki nie podniósł ale nie wiem co bym zrobił gdybym natrafił na taką dziwkę (nie mylić z kobietą bo kobieta ma klasę a dziwka nie )
bić płeć żeńską? poza łóżkiem? hańba
Zastanawiające... czemu żadna kobieta/dziewczyna nie wypowiedziała się
kiedyś miałem dziewczynę, która czały czas mnie biła, drapała (do tej pory mam ślady na przedramionach), kopała, a ja nic, bo kobiet się nie bije. ale kiedyś jak nie wytrzymałem i wyjebałem z liścia tak od tamtej pory 3 razy się zastanowiła zanim na mnie rękę podniosła.
@sarkazm
Ciekawe jak byś zareagował jak jakiś szmul zaczął by cię okładać pięściami i nogami. Za pewne byś obrywał i czekał aż łaskawa "pani" się tobą znudzi i sobie odejdzie.
Za to ty zapewne jesteś rycerzem na białym koniu z wypchanym portfelem i z całym haremem dziewic.
@up
I bardzo dobrze zrobiłeś.
Ciekawe jak byś zareagował jak jakiś szmul zaczął by cię okładać pięściami i nogami. Za pewne byś obrywał i czekał aż łaskawa "pani" się tobą znudzi i sobie odejdzie.
Za to ty zapewne jesteś rycerzem na białym koniu z wypchanym portfelem i z całym haremem dziewic.
@up
I bardzo dobrze zrobiłeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów