18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:47
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
Na pierwszym festiwalu piosenki narodowej Orle Gniazdo w Siewierzu uczestnicy będą mogli m.in. posłuchać "przeboju" "Płoną wozy TVN-u", a wśród zajęć rekreacyjnych organizatorzy zaplanowali m.in. strzelanie. Miłośników "tożsamościowego rocka" mogą zagrzać słowa pieśni "więc obróć ostrze swego noża, kiedy wbiłeś je już w serce wroga". I wcale nie jest to najostrzejszy kawałek z repertuaru zaproszonych wykonawców.

Impreza ma się odbyć 28 czerwca. Do patronatu przyznał się portal Ruch Narodowy, festiwal był też reklamowany przez Młodzież Wszechpolską na Facebooku.

Źródło
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
plonk 2013-06-07, 0:36 8
tds1974 napisał/a:

Ciach ten bełkot.

Parafrazując: Sadistic/Radio Maryja, Terlikowski (wybierz sobie cokolwiek) jest źródłem opiniotwórczym, dostarczającym informacji w sposób nie obiektywny i ocierający się o manipulację, oraz przekraczającym granicę dobrego smaku, przy tym wykrzywiając wiele pojęć oraz działający na szkodę moją i kraju w którym mieszkam i tak dalej, i tak dalej.

Otóż różnica między Sadolem a TVNem jest prosta - Sadistic to portal rozrywkowy, który nie ma w swojej ramówce wiadomości kilka razy dziennie.
RM i Terlikowskiego mam tam, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę.

tds1974 napisał/a:

Każdego se tu można wstawić. Do każdego to pasuje. Konkluzja: Ktoś tu jest (uwaga, nowy regulamin) mało inteligentny skoro ogląda komercyjną, prywatną stację po to, by ja krytykować, zamiast własne, lepsiejsze, "mojsze" czy też "najmojsze" media z "najmojszą" prawdą.

Nie sądzę, żeby narodowcy oglądali TVN, sam nie mam telewizora i tylko czasami na jutjubie zerknę na jakieś bzdury. Całkiem niedawno był na sadolu wrzucony całkiem fajny reportaż TVNowski na temat muslimów w Polsce - obejrzałem go z chęcią, głównie po to żeby umocnić moją islamofobię powodowaną, jak to zwykle islamofobia - nieprzygotowaniem do multikulturowości w nowoczesnej europie. Komentarz prowadzącego był poniżej jakiejkolwiek krytyki (streszczając - 'przyznając zgody na budowę meczetów nie wolno brać pod uwagę opinii ludzi, bo to głupie i tępe buce - przecież muslimy wcale nam nie zagrażają' ).
Dlatego właśnie nie lubimy TVNu

tds1974 napisał/a:

Dlaczego wciąż się tu cytuje Gazetę lub TVN?

Bo to portal rozrywkowy.
Osobiście traktuję newsy z GW jako prostą rozrywkę pokroju wrzucenia przez Abdula A granatu do lufy czołgu, w którym siedziały Abdule B,C i D.
Jak ktoś pieprzy bzdury, to niestety nie wolno mu na to pozwolić.
Oglądanie nie ma tu nic do rzeczy - z mojej strony Michnik jak i ITI nie zarobili grosza od bardzo długiego czasu. Ogląda/czyta to większośc narodu, więc niestety trzeba odpowiadać na takie kretyńskie artykuły jak ten o "fashystofskich mordach", które to zalewają Siewierz (znany do tej pory głównie dzięki korkom na S1).
Zgłoś
b................i 2013-06-07, 1:38 4
no dobra, a gdzie ten faszyzm?
Zgłoś
k................z 2013-06-07, 2:07 1
każdy wie że tvn to soviecka kurwa

nacjonalista nie faszysta prawdziwy Polak antykomunista
Zgłoś
p................b 2013-06-07, 9:54 3
@kemcia
Radio Maryja jest źródłem opiniotwórczym, dostarczającym informacji w sposób nie obiektywny i ocierający się o manipulację, oraz przekraczającym granicę dobrego smaku, przy tym wykrzywiając wiele pojęć oraz działający na szkodę moją i kraju w którym mieszkam poprzez promowanie dewiacji zboczeń i głupoty, a przede wszystkim jest sposobem wpływania na opinie tłumu poprzez nie-obiektywizm i atakowanie drugiej strony poprzez ustawiane dyskusje i ośmieszanie osobistości o innym zdaniu, a to tałatajstwo nie nawołujące do zachowań agresywnych nie nawołuje do tych działań bo jest mniejszością natomiast zwalczają inne poglądy poprzez brak tolerancji i operowanie hasłami typu homofob i rasista w momencie kiedy człowiek po prostu broni swoich racji. Nienawidzę tego tałatajstwa nie dlatego że posiada własną odmienną opinię tylko dlatego że wpierdala się w moją opinie i próbuje zmieniać światopogląd mój i mojego otoczenia, a każdy który swój światopogląd zachowuje jest homofobem lub nietolerancyjnym antyislamistą. Za to cyganie to poprostu mendy społeczne które żrą za moje pieniądze nie pracują nie wnoszą nic do mojej społeczności a mają czelność mieć jakiekolwiek roszczenia.
Zgłoś
mateuszek31 2013-06-07, 13:57 1
to z wyborczej! jebać kurwy michnikowskie;) festiwal swietny pomysł
Zgłoś
k................a 2013-06-07, 14:27
@pemb tu masz racje chociaż nie pisałem o maryjniakach bo byłoby to nie na temat. Generalnie jebać manipulacje i lewactwo. Skopiowałeś to o cyganach i za to ci piwo
Zgłoś
Krak 2013-06-07, 14:30
tds1974 napisał/a:

Na pierwszym festiwalu piosenki narodowej

No i co z tego?
Zapraszam zatem na Festiwal Kultury Żydowskiej do KRK
Zgłoś
mikols 2013-06-07, 14:31 3
Wilcze Stado - Skinhead
"Skinhead Skinhead biała armia, Skinhead Skinhead Way of life!"
Zajebisty festiwal
Zgłoś
donplicco 2013-06-07, 14:32 2
Muzyka+Polityka= Gównorzygosperma.
Zgłoś
s................n 2013-06-07, 14:33 6
Lepiej to niż lewacki brudstock
Zgłoś
tepad.no 2013-06-07, 14:36
Super! Ja dziekuje za informacje, organizatorzy za reklame!
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2013-06-07, 14:39
plonk, szach mat kurwa teraz to tds1974 podkulił ogon.

Dałem piwo tylko dlatego, żeby wypromować festiwal
Zgłoś
W................h 2013-06-07, 14:41
Faszyzm nie przejdzie... Bo regulamin ;_;
Zgłoś
cerastes 2013-06-07, 14:45 2
WSI-tvn24 i gówno prawda są tak odrealnione i kłamliwe w swoim przekazie że aż trudno nie było by tego wyśmiać..

a dlaczego trzeba piętnować ich absurdy? .. żeby podatni zjadacze chleba nie zasiadali do tego syfu i zaczęli traktować to jak rynsztok. Efekty bojkotu żydo-komunistycznych mass mediów nie idą na marne.. Widać coraz większą ofensywę ze strony społeczeństwa, co mnie zresztą niezmiernie cieszy..

U ciebie tds1974 wywołuje ból dupy! Nie ma to jak dziecko broni rodziców komunistów UB, SB albo zwykłych szmaciarzy z ORMO czy ZOMO, bo się boi że mu ciepły socjalny kuridołek zabiorą !

tyle w tym temacie:

..
Zgłoś
ChomikAdrian 2013-06-07, 14:48
Festiwal gównianej muzy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem