tds1974 napisał/a:
Ciach ten bełkot.
Parafrazując: Sadistic/Radio Maryja, Terlikowski (wybierz sobie cokolwiek) jest źródłem opiniotwórczym, dostarczającym informacji w sposób nie obiektywny i ocierający się o manipulację, oraz przekraczającym granicę dobrego smaku, przy tym wykrzywiając wiele pojęć oraz działający na szkodę moją i kraju w którym mieszkam i tak dalej, i tak dalej.
Otóż różnica między Sadolem a TVNem jest prosta - Sadistic to portal rozrywkowy, który nie ma w swojej ramówce wiadomości kilka razy dziennie.
RM i Terlikowskiego mam tam, gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę.
tds1974 napisał/a:
Każdego se tu można wstawić. Do każdego to pasuje. Konkluzja: Ktoś tu jest (uwaga, nowy regulamin) mało inteligentny skoro ogląda komercyjną, prywatną stację po to, by ja krytykować, zamiast własne, lepsiejsze, "mojsze" czy też "najmojsze" media z "najmojszą" prawdą.
Nie sądzę, żeby narodowcy oglądali TVN, sam nie mam telewizora i tylko czasami na jutjubie zerknę na jakieś bzdury. Całkiem niedawno był na sadolu wrzucony całkiem fajny reportaż TVNowski na temat muslimów w Polsce - obejrzałem go z chęcią, głównie po to żeby umocnić moją islamofobię powodowaną, jak to zwykle islamofobia - nieprzygotowaniem do multikulturowości w nowoczesnej europie. Komentarz prowadzącego był poniżej jakiejkolwiek krytyki (streszczając - 'przyznając zgody na budowę meczetów nie wolno brać pod uwagę opinii ludzi, bo to głupie i tępe buce - przecież muslimy wcale nam nie zagrażają' ).
Dlatego właśnie nie lubimy TVNu
tds1974 napisał/a:
Dlaczego wciąż się tu cytuje Gazetę lub TVN?
Bo to portal rozrywkowy.
Osobiście traktuję newsy z GW jako prostą rozrywkę pokroju wrzucenia przez Abdula A granatu do lufy czołgu, w którym siedziały Abdule B,C i D.
Jak ktoś pieprzy bzdury, to niestety nie wolno mu na to pozwolić.
Oglądanie nie ma tu nic do rzeczy - z mojej strony Michnik jak i ITI nie zarobili grosza od bardzo długiego czasu. Ogląda/czyta to większośc narodu, więc niestety trzeba odpowiadać na takie kretyńskie artykuły jak ten o "fashystofskich mordach", które to zalewają Siewierz (znany do tej pory głównie dzięki korkom na S1).