18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
W Smoleńsku rozbił się samolot prezydenta - Temat zbiorczy!!
P................e • 2010-04-10, 9:43
Samolot z prezydentem na pokładzie, który wyleciał o 6:50 z Warszawy, rozbił się niedaleko lotniska wojskowego w Smoleńsku - informuje rzecznik MSZ Piotr Paszkowski. Telefony osób, które leciały z prezydentem milczą. - Maszyna zapaliła się, ale została ugaszona - mówi TVN24 rzecznik MSZ Piotr Paszkowski.
Na pokładzie samolotu byli – oprócz prezydenta z małżonką - między innymi szef IPN-u Janusz Kurtyka i najbliżsi prezydenccy ministrowie.

- Samolot rozbił się. Najprawdopodobniej zahaczył o drzewo. Zapalił a następnie został ugaszony – informuje rzecznik MSZ Piotr Paszkowski. Informację tę podaje też agencja Reuters powołując się na źródła na lotnisku i Polska Agencja Prasowa. Na lotnisku panuje wielki chaos, słychać syreny alarmowe.

Ostatnie momenty przed wypadkiem wyglądały następująco: maszyna TU-154 próbowała podejść do lądowania w wielkiej mgle. Nie udało jej się usiąść na pasie. Piloci przyspieszyli i chwilę później kontakt z maszyną się urwał. Rozległ się wielki ryk silników.

Wkrótce wszystkie serwisy informacyjne będą o tym trąbić.

źródło:
tvn24.pl/-1,1651562,0,1,samolot-z-prezydentem-rozbil-sie-trwa-akcja-ra...

[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-04-10, 21:58 ]
Dla własnego bezpieczeństwa przed napisaniem komentarza przeczytaj ten post
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
T................1 2010-04-10, 11:05 1
to juz mozemy liczyc na totalny eurokolchoz, cudza walute, sbecje i "bolkow" stajacych sie "mezami stanu".

a propos tvn: niesiolowski placzacy za prezydentem...
Zgłoś
B................a 2010-04-10, 11:05
Nienawisc napisał/a:

Kaczyński miał na pieńku z rosjanami, to przeciez przez niego nie zdołali zająć Gruzji, to on prowadził twardą polityke wobec nich, był niewygodny.
Być może widzieliście film z próby dostania się niedaleko katastrofy, leciał jakies 30 minut temu w tv, nie dopuścili nikogo.
Tak samo nie będzie żadnej komisji między narodowej czego nasz rząd powinien się domagać a tego nie robi..
Panie i Panowi OFICJALNIE nikt nie przeżył kto oprócz rusków to potwierdzi?

Kurwa 3 wojana światowa bedzie
Zgłoś
Klon 2010-04-10, 11:05 6
Kaczka nie doleciala
Zgłoś
r4dzik 2010-04-10, 11:06
modern warfare na zywo ;]
Zgłoś
k................n 2010-04-10, 11:06 22
bolszewik napisał/a:

Teraz uważam że to przesada sie nabijac. Sadol jak sadol, ale nie mamy tu do czynienia z kadłubkami i słoikami. Prosze tych którzy będą komentowac o troche powagi...

a pewnie. z chorych niepełnosprawnych ludzi można się nabijać, ze zmarłych w wyniku ogromnych tortur też, ale ze zmarlego prezydenta to już nie przystoi. szczegół, że za życia nikt nie miał skrupułów, żeby sie nabijać i życzyć mu smierci.

nigdy nie byłam zwolenniczką ani przeciwniczką kaczyńskiego. polityka jak większośc spraw niewiele mnie obchodzi. codziennie ludzie umierają. wiadomo zawsze szkoda człowieka, nikomu się smierci nie zyczy, ale w sumie jakoś się nie przejęłam.
Zgłoś
horikawa 2010-04-10, 11:06 9
Gazeta.pl to ma wyczucie.

Zgłoś
A................N 2010-04-10, 11:07 2
artur000 tępaku zajebany możesz mówić do swojej matki. Jesteś tymi, którzy nie mają własnego zdania. Jesteś "przeciętniakiem".
Zgłoś
Dżoker 2010-04-10, 11:07 8
Tera bedzie jak za czasów śmierci Mikela Dżaksona. Wszyscy nagle zaczną kochac Kaczyńskiego, itp. I w dodatku będzie od chuja żałoby. Pierdole ten interes, ide spac.
Zgłoś
S................s 2010-04-10, 11:08 3
Lord of Suffering napisał/a:

Napewno nie bede tak jak Kaczyński DZISIAJ!

Dajże już spokój , może i jesteś dzikim , niemającym uczuć ani wyczucia sytuacji grubaskiem , który nic tylko się napina w internecie , no ale błagam , litości... Jęczeć ty będziesz mógł za 6-7 misięcy jak się PO za polskę weźmie.
Zgłoś
S................c 2010-04-10, 11:10
Dokładnie , na razie odpuśćmy , po śmiejemy się z nich wszystkich za kilka miesięczy
Zgłoś
Gotenks 2010-04-10, 11:10 1
Lech Kaczyński

Maria Kaczyńska

ostatni prezydent RP na uchodźstwie Ryszard Kaczorowski

Jerzy Szmajdziński

Władysław Stasiak

Aleksander Szczygło

Paweł Wypych

Mariusz Handzlik

Andrzej Kremer

szef sztabu generalnego WP gen. Franciszek Gągor

Andrzej Przewoźnik

Grzegorz Dolniak

Przemysław Gosiewski

Zbigniew Wassermann

Janusz Kochanowski

Sławomir Skrzypek

Janusz Kurtyka

bp Tadeusz Płoski.

Zgłoś
f................9 2010-04-10, 11:11 12
Trzeba Kaczyńskiemu przyznać, że odszedł z wielkim pierdolnięciem.

[i] dla P.E. Gosiewskiego, kto mnie teraz będzie rozśmieszał wyglądem:(?
Zgłoś
a................0 2010-04-10, 11:12 3
ALTON wole byc przeciętniakiem w tej sprawie niż sie wywyższyć w taki sposob jak Ty, a od mojej rodziny sie odpierdol cwelu .
Zgłoś
StaLION4242 2010-04-10, 11:12 1
ALTON napisał/a:

StaLION4242 a jakby w chinach wyjebała bomba i zginęło 300 ludzi przejął byś się? Nie.. to bądź uczciwy. I chuj, że zginęło 130 osób. Teraz się wszyscy współczuciem zajęli.. no ja pierdolę.

Daj sobie spokój, juz nie udawaj sadysty w takiej chwili, teraz Polske może czekac wszystko, ale to wszystko...
Ataki innych państw-wszystko!!
Może to był Sabotaż albo jakaś przykrywka..
Zgłoś
L................g 2010-04-10, 11:12
Silvermoons napisał/a:

Dajże już spokój , może i jesteś dzikim , niemającym uczuć ani wyczucia sytuacji grubaskiem , który nic tylko się napina w internecie , no ale błagam , litości... Jęczeć ty będziesz mógł za 6-7 misięcy jak się PO za polskę weźmie.

A skąd ty kurwa możesz wiedzieć jaki ja jestem. A jeśli nie zrozumiałeś mojego ostatniego zdania wpisz sobie w tagach Kaczyński i skończ pierdolić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem