W Polsce za dużo ludzi ma broń trzeba jak najszybciej wprowadzić ograniczenia minimum takie jak w Niemczech!
ZERO broni a jeśli już to tylko myśliwska + obowiązkowe ubezpieczenia do 1 mln EU!
Tylko czekać jak Cebularze lub ich pomiot zacznie przynosić do szkoły broń.
Ja jeszcze nie mam broni, czasy się zmieniają, robi się coraz bardziej niebezpiecznie, z czasem nabędę jakąś broń do samoobrony siebie i rodziny.
W Polsce za dużo ludzi ma broń trzeba jak najszybciej wprowadzić ograniczenia minimum takie jak w Niemczech!
ZERO broni a jeśli już to tylko myśliwska + obowiązkowe ubezpieczenia do 1 mln EU!
Żeby tacy bandyci jak ty mieli sielankę?
Swoją drogą fajnie, że one się znakują same.
Wyglada na jeden z tych przypadkow gdzie gnebiony klasowy "pasztet" bierze odwet na klasowej "fajnej dupie"
Wygląda na to, że chuja tak naprawdę wiesz, a się wypowiadasz.
Możecie go wyzywać od trolli, ale on ma rację. Polacy nie powinni nigdy trzymać broni w swoich prywatnych rękach. Za niska kultura techniczna i ogólna tu panuje.
Cebularstwo nigdy nie powinno nawet w muzeum oglądać broni a co dopiero ją mieć!
Widać jaki wysryw mają cebularze!
Możecie go wyzywać od trolli, ale on ma rację. Polacy nie powinni nigdy trzymać broni w swoich prywatnych rękach. Za niska kultura techniczna i ogólna tu panuje.
Cebularze nigdy nie powinni nawet oglądać broni w muzeum a co dopiero ją mieć!
Widać w komentarzach ten wysryw cebuli!
Broń ? A co to jest broń ? Broń to można kupić nawet w lidlu z gazetki ogród, pooglądaj sobie więcej tu filmów to zrozumiesz że broń to można mieć nawet z butelki wódki….
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów