📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jakbyś ty miał w.domu niepracującą kozę i dwanaścioro dzieci i dostawałbyś nędzne 1500 ojro zasiłku to byś pierwszy głazem w piesów napitalał
A mi tak się podoba takie podejście, laski im opierdalali, socjal dawali, dzieciom dupki rozkładali by pan Ahmed miał używanie to teraz mają. Nie mam złudzeń, ta grupa policjantów miała im opierdolić pento z nadzieją że tolerancja zwycięży raz jeszcze.
Tylko ostra broń może jeszcze uratować Białą rasę.
Wszystkich uchodźców ciapaków i czarne ścierwo powinni zapakować na statek i zatopić gdzieś na środku morza.
Wszystkich uchodźców ciapaków i czarne ścierwo powinni zapakować na statek i zatopić gdzieś na środku morza.
DRIZZLERE17 napisał/a:
Po zwycięstwie Koalicji Europejskiej i Wiosny w wyborach parlamentarnych będziemy musieli sprostać taki samym wyzwaniom, musimy być solidarni, to jest częścią naszej obecności w Unii Europejskiej, odmowa przyjęcia uchodźców to odmowa bycia częścią Unii Europejskiej i tyle na temat.
Cała Unia to było w skrócie rozjebanie dosłownie całej polskiej produkcji czegokolwiek, rozjebanie polskich sieci handlowych itp. po to żeby zapewnić zachodnim firmom bardzo duży i wyjątkowo chłonny rynek zbytu. Jak dla mnie to mogą wypierdalać ze swoją unią.
Dobrze wam tam Szwedzi jebani z innymi wyzwolonymi na czele. Niedługo kraje islamskie. A chuj z nimi wszystkimi, chwała wielkiej nietolerancynej Polsce
Te policyjne auta są jakieś felerne, brak im otworów dla karabinów maszynowych ...
DRIZZLERE17 napisał/a:
odmowa przyjęcia uchodźców to odmowa bycia częścią Unii Europejskiej i tyle na temat.
To nie są uchodźcy tylko NIELEGALNI imigranci.
salwa z gumowych kulek ostudziłaby ich zapał do noszenia tychże cegiełek czy kamieni
a potem do kamieniołomu jak im się podobało takie rzucanie tymi kamieniami
a potem do kamieniołomu jak im się podobało takie rzucanie tymi kamieniami
Orki miotające sześcianami... magowie strzelający z ruszczki... to jakiś zlot fanów LOTRa?
Chichot historii. W XVII wieku Szwedzi zalali Polskę. Rozmontowali ją na kawałki, spalili, okradli, rozgrabili. Teraz Szwecję zalewa fala brązowego gówna, które ściągnęli do siebie na własne życzenie, jak my w XIII wieku Krzyżaków. I my i Szwedzi wyhodowali raka, grzyba, pasożyta na własnej piersi. Miała być tania siła robocza, multi-kulti, jedna wielka integracja, przenikanie się kultur, ubogacenie kulturowe, tygiel wielonarodowościowy. A wyszło jak to zawsze z ciapakami. I dobrze im tak. Do dnia dzisiejszego nie odbudowano wszystkich zniszczeń po Szwedach i nie odzyskano wszystkich skarbów, jakie nam zrabowali. Zarzucę klasykiem:
capitan sweden ma się dobrze
Ile to wszystko pieniędzy kosztuje! Kupować taki drogi osprzęt, samochody, systemy i non stop jest to rozwalana przez muzułmanów... Kto za to płaci? Samych szwedów już jest garstka. Muzułmanie nie są jakąś grupą wytwarzającą duże zyski a więc w dużej mierze dotacje UE muszą tu płynąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów