Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BLMy nie murzyni. Tak jakby kacapi czy nasi patrioci z kotwicą na koszulce byli lepsi.Kiedyś myślałem, że murzyni to jebane zwierzęta.. Minęły lata odkąd jestem na Sadisticu i utwierdziło mnie, że obrazą jest porównywać to czarne pasożytnicze gówno do zwierząt.
Często używane angielskojęzyczne określenie niezwiązanych cech to "orthogonal", nie spotkałam się z ekwiwalentem po polsku. I tu mamy:
- 90⁰: cechy niezależne
- 0⁰: cechy o pełnej korelacji
Jeśli chodzi o bycie bydłem jak na filmie, powiedziałabym że kąt jest coś koło 60⁰: bydła wśród asfaltów jest procentowo więcej.
Zaś w pełni się zgodzę że ściery przedstawione na filmie to pasożytnicze gówno którego porównywanie do zwierząt byłoby obrazą.
Kiedyś myślałem, że murzyni to jebane zwierzęta.. Minęły lata odkąd jestem na Sadisticu i utwierdziło mnie, że obrazą jest porównywać to czarne pasożytnicze gówno do zwierząt. Jak natura mogła tak spierdolić coś w gatunku ludzkim, że wolałbym trzymać psa, małpę, cokolwiek niż (niewolniczego) murzyna w domu. Ja pierdole
pierdolisz i tyle, jakby białasy były wychowywane od pokoleń w takim syfie jak oni to co myślisz, że by byli lepsi? A jak w europie byśmy mieli pustynię a oni u siebie w całej afryce to co my, to jak myślisz, gdzie byłby rozwój lepszy? Żydzi też są np. bardzo inteligentni, najwięcej noblistów pochodzenia żydowskiego jest, bo od setek lat są od dziecka uczeni kombinowania, każdy jeden z nich. Jakby czarny czy białas tak samo był tresowany jak mały żyd to też by noblistami byli.
pierdolisz i tyle, jakby białasy były wychowywane od pokoleń w takim syfie jak oni to co myślisz, że by byli lepsi? A jak w europie byśmy mieli pustynię a oni u siebie w całej afryce to co my, to jak myślisz, gdzie byłby rozwój lepszy? Żydzi też są np. bardzo inteligentni, najwięcej noblistów pochodzenia żydowskiego jest, bo od setek lat są od dziecka uczeni kombinowania, każdy jeden z nich. Jakby czarny czy białas tak samo był tresowany jak mały żyd to też by noblistami byli.
Nie musisz cytować waszego ambasadora.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów