18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
leonfun 2015-04-09, 8:53 1
Myślicie że oddanie ośmiu strzałów z broni krótkiej do uciekającego człowieka to kaszka z mleczkiem?
Jedźcie na strzelnicę i sami spróbujcie postrzelać sobie z np. glocka 9mm do nieruchomej tarczy.
Murzyn widocznie miał coś na sumieniu skoro uciekał, normalny i "czysty" człowiek odbywa rozmowę z policjantem a nie bierze nogi za pas i ucieka.
Zgłoś
szejq 2015-04-09, 21:37 3
No ale kurwa osiem razy z czego trzy weszło? Przecież płacą mu za skuteczność... No to tak jakby piłkarze pewnej reprezentacji nie potrafili trafić w bramkę... dobra, w sumie...
Zgłoś
uho82 2015-04-09, 21:41 1
-dlaczego go zabiłeś?
-palec mi zadrżał
-osiem razy?
Zgłoś
z................m 2015-04-09, 21:42
Jak zwykle. Jak się strzela 8 razy, z tego raz podobno w serce, drugi obok ucha a trzeci w pośladek to znaczy jedno. Ta pizda strzelać nie potrafi. I nie pieprz o strzelnicy bo on nawet nie miał do niego 10 metrów. Jak zaczął walić bez namysłu, w strzelanie szybkie się bawił?
Zgłoś
kszan 2015-04-09, 21:58 3
Mogl mu jeszcze zwiazac nogi drutem kolczastym, spokojnie przeladowac i wystrzelac drugi magazynek zeby przypadkiem nie wstal
Zgłoś
rawpanic 2015-04-09, 22:01 2
FAKE!
Czarny zblizal sie moonwalking'iem do policjanta
Zgłoś
bulla 2015-04-09, 22:18 12
Po pierwsze to powinien zastrzelić kamerzystę jak widział w jaki sposób trzyma telefon. Po drugie co ma prawo posiadania broni przez cywili do stresu w jakim żyją policjanci? Przecież ten debil zabił go z zimną krwią tylko dlatego, że miał już dość gonienia go i łapania to po prostu wyciągnął broń i go zastrzelił. Cały raport był fałszywy również. Tu nie chodzi o prawo do posiadania broni tylko o prawo w jaki sposób tacy debile są szkoleni, bo jeżeli koleś strzela 8 razy z czego 5 kul leci sobie chuj wie gdzie i to jeszcze w miejscu publicznym jakim był ten park to kurwa coś jest chyba nie tak, nie? Co do posiadania broni ja osobiście jak najbardziej jestem za i nie chce mi się pisać jakie są tego zalety, bo są i to sporo.
Zgłoś
Diiii 2015-04-09, 22:24 1
CTRL+ALT+strzałka w prawo
Zgłoś
Bila 2015-04-09, 22:40

Jak na strzelnicy.
Zgłoś
lewyskank100g 2015-04-09, 23:00
jebane policyjne kurwisko haffff
Zgłoś
z................m 2015-04-09, 23:06
bulla napisał/a:

Po pierwsze to powinien zastrzelić kamerzystę jak widział w jaki sposób trzyma telefon. Po drugie co ma prawo posiadania broni przez cywili do stresu w jakim żyją policjanci? Przecież ten debil zabił go z zimną krwią tylko dlatego, że miał już dość gonienia go i łapania to po prostu wyciągnął broń i go zastrzelił. Cały raport był fałszywy również. Tu nie chodzi o prawo do posiadania broni tylko o prawo w jaki sposób tacy debile są szkoleni, bo jeżeli koleś strzela 8 razy z czego 5 kul leci sobie chuj wie gdzie i to jeszcze w miejscu publicznym jakim był ten park to kurwa coś jest chyba nie tak, nie? Co do posiadania broni ja osobiście jak najbardziej jestem za i nie chce mi się pisać jakie są tego zalety, bo są i to sporo.

Sam sobie przeczysz poniekąd. Ale bez sensu brnąć w taką dyskusję.

A wszystkim, którym się podoba taka reakcja policji życzę, że jak się napierdolą czy będą przy sobie mieli trawkę, coś odpierdoli w łeb i zaczną uciekać jak pokraka (co widać dość wyraźnie) - niech do was walą od razu PK.
Zgłoś
jonek00 2015-04-10, 0:45 2
strzelił 8 razy: 3 strzały ostrzegawcze, 3 w plecy, 1 w dupsko i 1 w ucho dla pewności. dla mnie wszystko się zgadza
Zgłoś
djted 2015-04-10, 1:33
Przeżył? a tak na poważnie przecież widac wyraznie jak nygus atakuje policjanta
Zgłoś
jezu1 2015-04-10, 9:21 2
"ja tu widzę samobójstwo"a tak po za konkursem to pewnie kłębiły się glinie od dłuższego czasu myśli żeby kogoś zabić widać że ładuje w jednym celu.
Zgłoś
B................n 2015-04-10, 10:18 1
Gdyby to cywil strzelał do czarnucha to 3/4 tutaj dostałoby orgazmu. A że zrobił to policjant to gimbusiarskie zjebane ryje już lament podnoszą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem