📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cholera, to już nie wolno pobiegać sobie boso po rosie o poranku, żeby nie wzbudzać sensacji?!
Weszło w sam raz bo tak to by się trząsł na ziemi w rytm muzyki electro
BigLebovsky napisał/a:
Ostatnio miałem narkozę do badań -fentanylem mnie uśpili. Nie macie pojęcia jak po tym łeb boli.
U szwagra w garażu? Jak to jest przeciwbólowy a nie anestetyk.
A zaczęło się od słuchania 2packow czy ki chujo jak jaajazje co ma te brzydkie kurwiszonstwo bbaonce a teraz to już niby nigga nigga mają jakąś kulturę wymyśloną na bialych instrumentach ja pierdole , weźcie już tymi bombami rozpierdolcie wszystko. Aż wstyd ale Kononowicz miał rację niech nie będzie niczego.
laska - mosquito napisał/a:
Kto zostawił otwarty samochód z kluczykiem w środku ? XD
Może to jego było Sherlock?
Włączył awaryjne, czyli postąpił właściwie.
Nie wiem o co afera? Kolizja może zdarzyć się każdemu, nawet na goło.
Nie wiem o co afera? Kolizja może zdarzyć się każdemu, nawet na goło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów