📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko dla czego typ w 0:18 patrzy przez lornetkę ?
Mieszkając w Moskwie?
Ja nie walę mocno, ale za to często.
ta maszyna oszukuje ja raz zdobyłem na niej coś koło 970pkt a ci goście pozamiatali by mnie w 5 sekund
@aduh
Jak czytam te Twoje komentarze to jestem ciekaw, czy czasem Tobie ta maszyna nie wyjebała za 931 pkt.
Jak czytam te Twoje komentarze to jestem ciekaw, czy czasem Tobie ta maszyna nie wyjebała za 931 pkt.
UP: Ponadto w większości liczy się tam siłę dynamiczną, inaczej pierdolnięcie. Nie ma znaczenia, czy waga dłoni zawodnika jest równa 10, czy 30 kg. Jeżeli uderzą z podobną prędkością, to wynik będzie porównywalny.
Te maszyny to gówno. Mój stary jak kiedyś w taką zapierdolił to się wyjebała i oparła o ścianę za nią a na skali było ~890 nie pamiętam dokładnie.
Faktycznie se kurwa sport ambitny znaleźli.
Faktycznie se kurwa sport ambitny znaleźli.
Ale Szpilka i tak dobry swoją prawą słabszą ręką bije mocniej niż Wach który jest prawo ręczny
aduh napisał/a:
Dokładnie 13 maja tego roku uzyskałem na takiej maszynie 931 punktów.
Pytania ?
Gdybym zobaczył twój ryjek to od strzału by było ponad tysiaka !!!!!
oto pytania , masz wątpliwości to zapraszam!!!!!!!!!!
Dokładnie 13 maja tego roku uzyskałem na takiej maszynie 931 punktów.
Pytania ?
Gdybym zobaczył twój ryjek to od strzału by było ponad tysiaka !!!!!
oto pytania , masz wątpliwości to zapraszam!!!!!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów