18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
N................X 2018-10-16, 16:48
Zgłoś
zomos 2018-10-16, 16:54
Ruskie zrobią GasStop to Niemiaszki puszczą do nas Ruski gazz ze swoją marżą. Szach mat skurwisyny.
Zgłoś
Kosa92 2018-10-16, 17:36 3
TB303 napisał/a:

Polki wszyscy ruchają, bo większość to kurwy. A Niemek nie, bo większość to mutanty

Ale są ładne niemki, chodź mam wrażenie że to bardziej łupy wojenne.
Zas Polki uchodzą za generalnie łatwe, ale dopiero jak poczują $.
Ciężko się dziwić bo 20 letni szkop często jest lepiej ustawiony niż 30letni zadbany i ustawiony polak. Ba, nawet turasom, wydającym u Nas "swoje" zdobyczne euroski często gesto lepiej żyje się w polsce niż polakom!
Ale do kogo mieć żal, skoro każdy z nas po trochu dorabia szkopów, chodź po części także portugalię, chiny, francję rosję i usa. Jesteśmy gospodarczo skolonizowani, co przekłada się na ekonomiczno-kopulacyjną chujnię
Te Polki które mamy są zajebiście najarane, i pomimo tego jest bardzo dużo kobiet które naprawdę się szanują i przekałdają rozum nad naturalną chuć , to te w miarę wartościowe często gęsto prędzej bezdzietnie dozyją 30-35, niż znajdą kogokolwiek lepszego niż sebę.

Także zwalajcie wszystko na pseudo kurewskie polki, nie zwracając uwagi na swoje małe kuźki bez perspektyw i wartościowych zajęć. I to nie wasza wina. Ba przy obecnych układach jest to mur nie do przeskoczenia nawet gdybyśmy stanęli na głowie, i poza krwawym resetem ciężko w ogóle wyobrazić sobie wyjście na przestrzeni przynajmniej 10 lat z tej gównianej sytuacji.

A ci z nas którzy w miarę dobrze żyją zapieprzają albo pod Państwowymi instytucjami, albo dla okupantów. I poza kilkoma rodzimymi rodzynkami jesteśmy generalnie w ciemnej d*****
Zgłoś
Presty 2018-10-16, 19:46
janlew
"A Polacy ruchają niemki. Nawet kozojeby ruchają niemki, nawet jak niemki nie chcą. Każdy rucha niemki."

Chłopie współczuję, naprawdę.
Ja nie musiałem Polecam Czeszki, Francuzki albo Ukrainki, choc preferuje Polki
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów