Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
45 dni - 3 dni wycieczek= 43 dni - święta= (niech Ci będzie) 30 dni - 5 dni (bez soboty i niedzieli [bo dla takich jak Ty to weekend])= 25 dni - 3 dni matury= 22 dni - połowa= 11 dni
@ up do dannykblack masz piwo, że zauważyłeś, iż gimbus liczyć nie umie ;] btw nie zauważyłem Twojego posta i zdublowałem :/
@ Up do autora piwa nie masz, bo przez takich jak Ty ten kraj chuja jest wart.
Dobra, teraz idę napierdalać. Jutro egzamin z chemii jądrowej, pojutrze zaczynamy wykłady z krystalografii, za 3 tygodnie mam prezentację mojej pracy licencjackiej (materiały o wł. nadprzewodzących). Ale co tam, przecież jedynymi uczącymi się tutaj to gimnazjaliści, licealiści i maturzyści.
Na razie. Idę wakacjować, czy chuj wie co tam.
I chuju liczyć nie umiesz! Bez weekendów 45 (no dobra) ale jakim chujem, nieuku, wyszło Ci odejmując od 30 dni ostatni tydzień (pamiętaj, że już nie liczysz weekendów, bo odjąłeś je wcześniej) 23 dni? Wychodzi w ostatecznym rozrachunku 11 dni, bez wagarów i "choroby", tak więc wypierdalaj się uczyć, a nie o wakacjach myślisz. Dla mniej bystrych:
45 dni - 3 dni wycieczek= 43 dni - święta= (niech Ci będzie) 30 dni - 5 dni (bez soboty i niedzieli [bo dla takich jak Ty to weekend])= 25 dni - 3 dni matury= 22 dni - połowa= 11 dni
@ up do dannykblack masz piwo, że zauważyłeś, iż gimbus liczyć nie umie ;] btw nie zauważyłem Twojego posta i zdublowałem :/
@ Up do autora piwa nie masz, bo przez takich jak Ty ten kraj chuja jest wart.
Oboje jesteście chuja warci
Dzięki między innymi takim ludziom jak Ty nie tracę wiary w nasze społeczeństwo...
Innymi słowy: jebłem, masz piwo.
Dobra, spadaj z tym. Jutro masz sprawdzian z przyrody.
Raczej ze środowiska
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów