📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polecam bardzo festiwal Obscene Extreme (chyba się tu pojawiał). Oczywiście piszę w temacie pozytywnego wyjebania i luzu publiki Zresztą zespołów też - wokalista z kutasem na czole i w stroju Borata jest całkiem OK.
Co oni tam podają w menu ?
Locha ma gire jak tułów tego typa co maca jej wymiona
Locha ma gire jak tułów tego typa co maca jej wymiona
Gdzie ta parada LGBT ? a tak po za tym gość z oponą rozjebał system
Jakbym jakiejs babie tak przyjebal spust na pysk to od razu bylaby afera
Szangti napisał/a:
Tak sie bawia zboczency z LGBT+ .... jak sie bawia w domu to pol biedy ale jak dzieci na takie cos maja patrzec to nie ma zgody!
Czyjej zgody że niby twojej hahaha
Chuj_WIELKI napisał/a:
To coroczny zjazd zasłużonych sadistic'a. Mignął mi przez chwilę Abraxus, Angel, nawet Bongman z krabami tańcował. Sama śmietanka. Też tam byłem, wódę piłem i najładniejsze laski waliłem.
Tesknie za Bongmanem
pitteroo napisał/a:
Każdy ma pozytywnie wyjebane, nie robi wrażenia nawet opona na głowie
Aż mnie zmotywowałeś do ponownego obejrzenia materiału.
Kobieta na nagraniu robi co może, by znaleźć swego samca:
1) Przyszła na festiwal ćpunów;
2) Stara się ponętnie tańczyć;
3) Wywaliła nawet cyce na wierzch, grając w otwarte karty;
4) Psika siarą rozpylającą burzę feromonów na potencjalnych zalotników.
Zapomniała jednak zrobić jedno: schudnąć.
Abraxus napisał/a:
Czyjej zgody że niby twojej hahaha
Widze nie mozesz się doczekać az teczowe zboczeńce zaczną cie edukować.
Elektro-Mech napisał/a:
Zapomniała jednak zrobić jedno: schudnąć.
Po pierwsze zapomniała mózgu.
Panowie, ktoś z Was wie co to za remix wiem że to Kelis-Milkshake POMOCY
emperorzbigniew napisał/a:
Polecam bardzo festiwal Obscene Extreme (chyba się tu pojawiał). Oczywiście piszę w temacie pozytywnego wyjebania i luzu publiki Zresztą zespołów też - wokalista z kutasem na czole i w stroju Borata jest całkiem OK.
chyba cie pojebało, co za chlew i pedalstwo i huj a nie muzyka tylko ryk dla niedomytych brudasów
najważniejsze że wóda się leje litrami, a zioło nie jest problemem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów