18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
k................a 2011-08-25, 17:15 3
albineek napisał/a:

@up
i cale szczescie.. bo poczynania psiarni w naszym kraju coraz bardziej zaczynaja przypominac zachowanie rosyjskiej policji..

jak stoisz pod klatka i krzyczysz HWDP i JP to nic dziwnego ze sie policji boisz..lamo..a ja bym dal wieksze uprawnienia policji aby sie z takimimi popierduchami nie caackali..i juz..przy okazji zlikwidowac straz miejska.;
Zgłoś
s................i 2011-08-25, 17:21 1
no zacznijcie jeszcze wychwalac donosy i program swiadkow koronnych . i najlepiej sami zostancie rozjebundami ....
Zgłoś
k................a 2011-08-25, 17:26 2
ssij mi napisał/a:

j apierdole co sie dzieje z tym sadistic jacys wielbiciele policji kurwa sie panosza

alton jebnij sie w leb chuja wiesz w nogach spisz madrujesz sie w chuj a nawet nie umiesz rozkminic ze to ochroniarz byl a nie policjant . zenada .

i zeby nie bylo nie jestem z pokolenia jp
.

zatem miluj bracie policje razem z nami.....BUAHAHAHAHA bo gdyby nie ta psiarnia to wasze stare by z domu nie wychodzily....

pozdrawiam Pokolenie Jebanych Palantow
Zgłoś
s................i 2011-08-25, 17:58 1
alton
no teraz dostaniesz 2000000 piw od udajacych prawowitych obywateli co tak naprawde by cie w lyzce wody utopili za 5 zl gdyby mieli okazje .i pilnuj lepiej swojej starej chyba ze jej nie masz i zazdroscisz .

ps
smierdzi mi tu konfidentem ....

i nie lubie kurwa policji bo wiem jakie maja metody zyje sie troche na tym swiecie . maja z zalozenia pomagac i chronic a sa jebanymi hipokrytami i stoja na bakier z prawem . trzymaja burdele i chandluja koksem, pija i cpaja a za pakiet gandzi wsadzaja do puchy . cos o tym kurwa wiem .WIEC mi tu nie pierdol farmaceutow panie pro-policyjny.

i to samo sie tyczy kubaty. pomysl zanim cos napiszesz bo pojecia o zyciu nie masz
Zgłoś
z................a 2011-08-25, 18:11 2
@ up

moze i masz troche racji przynajmniej z tym, ze to w większosci hipokryci, ale pier*olic to mozna farmazony a nie farmaceutów a koksem co najwyzej Handlowac...
Zgłoś
elvese1 2011-08-25, 18:11
szacunek dla policjanta , bo typowy polski pies by wyciągnął gaz i zajebał po oczach a pozniej kozak by jeszcze spałował a tutaj widać ze podjął walke i fajnie mu najebał
Zgłoś
.3lite 2011-08-25, 18:33 2
ssij mi napisał/a:

alton
no teraz dostaniesz 2000000 piw od udajacych prawowitych obywateli co tak naprawde by cie w lyzce wody utopili za 5 zl gdyby mieli okazje .i pilnuj lepiej swojej starej chyba ze jej nie masz i zazdroscisz .

ps
smierdzi mi tu konfidentem ....

i nie lubie kurwa policji bo wiem jakie maja metody zyje sie troche na tym swiecie . maja z zalozenia pomagac i chronic a sa jebanymi hipokrytami i stoja na bakier z prawem . trzymaja burdele i chandluja koksem, pija i cpaja a za pakiet gandzi wsadzaja do puchy . cos o tym kurwa wiem .WIEC mi tu nie pierdol farmaceutow panie pro-policyjny.

i to samo sie tyczy kubaty. pomysl zanim cos napiszesz bo pojecia o zyciu nie masz

Przestań pierdolić już, jakoś nie pamiętam aby policja zrobiła krzywdę mi ani nikomu kogo znam, a Ty co palancie? Wkuriasz się bo ci nie pozwoli napisać HWDP i JP na bloku? Nie jesteś kurwa zjebie tutaj sam na tym świecie, zachowuj się albo giń to przynajmiej debilnych genów ludzkość się pozbędzie.
Zgłoś
c................1 2011-08-25, 18:37
spiepszaj_dzbanie napisał/a:

@Gurgul99
przecież słyszałem wyraźnie że mówi sekjuri ołfiser

Nie uczyli w szkole języków ?

Zgłoś
jajok 2011-08-25, 19:58 1
na chuj znowu wymądrzać się w temacie policji? Są ludzie którym pomogli i oni będą stali po ich stronie i tacy którym wyrządzili krzywdę większą lub mniejszą, oni mają swoje powody by nie darzyć ich sympatią , delikatnie mówiąc. To się nie zmieni.
Zgłoś
s................i 2011-08-25, 21:30
no tak 20 i 24 latka ...... heh .... to wszytsko tlumaczy

oj frajerszczyki biedne mozecie sie najwyzej ponapinac na forum nie chce mi sie z wami dyskutowac bo zadna intelektualna inteligentna rozmowa nie ma z wami sensu.

zlaciupakabra dzieki za poprawke bledu orto . a co do farmaceutow to u nas sie tak mowi na farmazony

przypomnialo mi sie powiedzenie Uderz w stol to nozyce sie odezwa ...
Zgłoś
bajda166 2011-08-25, 21:30
Ja jestem z pokolenia JP ale to co robię ja i moi koledzy jest zgodne z prawem... według mnie policji powinno być więcej i powinni się uczyć sztuk walki żeby nie było tak że słyszymy nie raz w telewizji że jakiś ćpun zajebał policjanta bo mu zwrócił uwagę że coś źle robi...

A poza tym nawet najgorszy "zbir" jak mu coś zginie to dzwoni po "PSY" i nagle jest najlepszym obywatelem pod słońcem...
Zgłoś
s................i 2011-08-25, 21:35
bajda166 napisał/a:

Ja jestem z pokolenia JP ale to co robię ja i moi koledzy jest zgodne z prawem... według mnie policji powinno być więcej i powinni się uczyć sztuk walki żeby nie było tak że słyszymy nie raz w telewizji że jakiś ćpun zajebał policjanta bo mu zwrócił uwagę że coś źle robi...

A poza tym nawet najgorszy "zbir" jak mu coś zginie to dzwoni po "PSY" i nagle jest najlepszym obywatelem pod słońcem...

no z tym sie musze zgodzic . tez sie nie pcham w klopoty i cisne na legalu a co do pseudo bandytow co pierwsi leca na policje to masz racje
Zgłoś
dQrw10nYk0k5 2011-08-25, 22:03
Ta czarna, tymi warami zwija prezerwatywy u Durexa!
Zgłoś
A................N 2011-08-25, 22:18 2
Ssij mi - Jedynym napinaczem jesteś ty i to ty zacząłeś dyskusję. Szkoda, że jakaś cholera się na mnie upadła i mi często kasuje posty. Kurwa zlituj się Panie Moderatorze. Jego posty leżą i śmierdzą w temacie a moje zostają usuwane.

Gwoli sprostowania. Bo ktoś tu popłynął do krainy fantazji.
Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam nic do funkcjonariusza to nagle stałem się konfidentem.. lÓl. Owszem. Lubię policję i szanuję ich zajęcie. To są ludzie tacy jak inni - jesteś wporządku, inni też są wporządku. Czarna owca zdarza się wszędzie.. proste? Proste.

Ps. Czytając twoje posty mam przekonanie graniczące z pewnością, że jesteś kłamczuszkiem . Nie musiałeś aż tak naciągać wieku.. Hard jest od 18.
Zgłoś
s................i 2011-08-25, 22:45
ALTON napisał/a:

Ssij mi - Jedynym napinaczem jesteś ty i to ty zacząłeś dyskusję. Szkoda, że jakaś cholera się na mnie upadła i mi często kasuje posty. Kurwa zlituj się Panie Moderatorze. Jego posty leżą i śmierdzą w temacie a moje zostają usuwane.

Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam mic do funkcjonariusza to nagle stałem się konfidentem.. lÓl. Owszem. Lubię policję i szanuję ich zajęcie. To są ludzie tacy jak inni - jesteś wporządku, inni też są wporządku. Czarna owca zdarza się wszędzie.. proste? Proste.

po pierwsze chuja mnie znasz i gowno o mnie wiesz nie wiesz czym sie zajmuje i w jakim srodowisku sie obracam wiec sie nie podniecaj po drugie poziom twoich wypowiedzi nawet nie odbija od dna . moge sie tylko zgodzic z tym ze czarna owca znajdzie sie wszedzie ale troche za duzo tych owcy wsrod "psow' bynajmniej w moim miescie i jak na moj gust

ALTON napisał/a:

Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam nic do funkcjonariusza to nagle stałem się..... i nie pucuj sie do moderatora tylko zmien poziom troszke wtedy pogadamy . i dorosnij .

a w ogole to szkoda miejsca na serwerze na ta debilna dyskusje .

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem