Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
jak stoisz pod klatka i krzyczysz HWDP i JP to nic dziwnego ze sie policji boisz..lamo..a ja bym dal wieksze uprawnienia policji aby sie z takimimi popierduchami nie caackali..i juz..przy okazji zlikwidowac straz miejska.;@up
i cale szczescie.. bo poczynania psiarni w naszym kraju coraz bardziej zaczynaja przypominac zachowanie rosyjskiej policji..
j apierdole co sie dzieje z tym sadistic jacys wielbiciele policji kurwa sie panosza
alton jebnij sie w leb chuja wiesz w nogach spisz madrujesz sie w chuj a nawet nie umiesz rozkminic ze to ochroniarz byl a nie policjant . zenada .
i zeby nie bylo nie jestem z pokolenia jp
.
zatem miluj bracie policje razem z nami.....BUAHAHAHAHA bo gdyby nie ta psiarnia to wasze stare by z domu nie wychodzily....
pozdrawiam Pokolenie Jebanych Palantow
no teraz dostaniesz 2000000 piw od udajacych prawowitych obywateli co tak naprawde by cie w lyzce wody utopili za 5 zl gdyby mieli okazje .i pilnuj lepiej swojej starej chyba ze jej nie masz i zazdroscisz .
ps
smierdzi mi tu konfidentem ....
i nie lubie kurwa policji bo wiem jakie maja metody zyje sie troche na tym swiecie . maja z zalozenia pomagac i chronic a sa jebanymi hipokrytami i stoja na bakier z prawem . trzymaja burdele i chandluja koksem, pija i cpaja a za pakiet gandzi wsadzaja do puchy . cos o tym kurwa wiem .WIEC mi tu nie pierdol farmaceutow panie pro-policyjny.
i to samo sie tyczy kubaty. pomysl zanim cos napiszesz bo pojecia o zyciu nie masz
moze i masz troche racji przynajmniej z tym, ze to w większosci hipokryci, ale pier*olic to mozna farmazony a nie farmaceutów a koksem co najwyzej Handlowac...
alton
no teraz dostaniesz 2000000 piw od udajacych prawowitych obywateli co tak naprawde by cie w lyzce wody utopili za 5 zl gdyby mieli okazje .i pilnuj lepiej swojej starej chyba ze jej nie masz i zazdroscisz .
ps
smierdzi mi tu konfidentem ....
i nie lubie kurwa policji bo wiem jakie maja metody zyje sie troche na tym swiecie . maja z zalozenia pomagac i chronic a sa jebanymi hipokrytami i stoja na bakier z prawem . trzymaja burdele i chandluja koksem, pija i cpaja a za pakiet gandzi wsadzaja do puchy . cos o tym kurwa wiem .WIEC mi tu nie pierdol farmaceutow panie pro-policyjny.
i to samo sie tyczy kubaty. pomysl zanim cos napiszesz bo pojecia o zyciu nie masz
Przestań pierdolić już, jakoś nie pamiętam aby policja zrobiła krzywdę mi ani nikomu kogo znam, a Ty co palancie? Wkuriasz się bo ci nie pozwoli napisać HWDP i JP na bloku? Nie jesteś kurwa zjebie tutaj sam na tym świecie, zachowuj się albo giń to przynajmiej debilnych genów ludzkość się pozbędzie.
@Gurgul99
przecież słyszałem wyraźnie że mówi sekjuri ołfiser
Nie uczyli w szkole języków ?
oj frajerszczyki biedne mozecie sie najwyzej ponapinac na forum nie chce mi sie z wami dyskutowac bo zadna intelektualna inteligentna rozmowa nie ma z wami sensu.
zlaciupakabra dzieki za poprawke bledu orto . a co do farmaceutow to u nas sie tak mowi na farmazony
przypomnialo mi sie powiedzenie Uderz w stol to nozyce sie odezwa ...
A poza tym nawet najgorszy "zbir" jak mu coś zginie to dzwoni po "PSY" i nagle jest najlepszym obywatelem pod słońcem...
Ja jestem z pokolenia JP ale to co robię ja i moi koledzy jest zgodne z prawem... według mnie policji powinno być więcej i powinni się uczyć sztuk walki żeby nie było tak że słyszymy nie raz w telewizji że jakiś ćpun zajebał policjanta bo mu zwrócił uwagę że coś źle robi...
A poza tym nawet najgorszy "zbir" jak mu coś zginie to dzwoni po "PSY" i nagle jest najlepszym obywatelem pod słońcem...
no z tym sie musze zgodzic . tez sie nie pcham w klopoty i cisne na legalu a co do pseudo bandytow co pierwsi leca na policje to masz racje
Gwoli sprostowania. Bo ktoś tu popłynął do krainy fantazji.
Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam nic do funkcjonariusza to nagle stałem się konfidentem.. lÓl. Owszem. Lubię policję i szanuję ich zajęcie. To są ludzie tacy jak inni - jesteś wporządku, inni też są wporządku. Czarna owca zdarza się wszędzie.. proste? Proste.
Ps. Czytając twoje posty mam przekonanie graniczące z pewnością, że jesteś kłamczuszkiem . Nie musiałeś aż tak naciągać wieku.. Hard jest od 18.
Ssij mi - Jedynym napinaczem jesteś ty i to ty zacząłeś dyskusję. Szkoda, że jakaś cholera się na mnie upadła i mi często kasuje posty. Kurwa zlituj się Panie Moderatorze. Jego posty leżą i śmierdzą w temacie a moje zostają usuwane.
Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam mic do funkcjonariusza to nagle stałem się konfidentem.. lÓl. Owszem. Lubię policję i szanuję ich zajęcie. To są ludzie tacy jak inni - jesteś wporządku, inni też są wporządku. Czarna owca zdarza się wszędzie.. proste? Proste.
po pierwsze chuja mnie znasz i gowno o mnie wiesz nie wiesz czym sie zajmuje i w jakim srodowisku sie obracam wiec sie nie podniecaj po drugie poziom twoich wypowiedzi nawet nie odbija od dna . moge sie tylko zgodzic z tym ze czarna owca znajdzie sie wszedzie ale troche za duzo tych owcy wsrod "psow' bynajmniej w moim miescie i jak na moj gust
Ssij mi - Jedynym napinaczem jesteś ty i to ty zacząłeś dyskusję. Szkoda, że jakaś cholera się na mnie upadła i mi często kasuje posty. Kurwa zlituj się Panie Moderatorze. Jego posty leżą i śmierdzą w temacie a moje zostają usuwane.
Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam nic do funkcjonariusza to nagle stałem się..... i nie pucuj sie do moderatora tylko zmien poziom troszke wtedy pogadamy . i dorosnij .
a w ogole to szkoda miejsca na serwerze na ta debilna dyskusje .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów