jak stoisz pod klatka i krzyczysz HWDP i JP to nic dziwnego ze sie policji boisz..lamo..a ja bym dal wieksze uprawnienia policji aby sie z takimimi popierduchami nie caackali..i juz..przy okazji zlikwidowac straz miejska.;@up
i cale szczescie.. bo poczynania psiarni w naszym kraju coraz bardziej zaczynaja przypominac zachowanie rosyjskiej policji..
.
zatem miluj bracie policje razem z nami.....BUAHAHAHAHA bo gdyby nie ta psiarnia to wasze stare by z domu nie wychodzily....
pozdrawiam Pokolenie Jebanych Palantow
what ever it takes ive got it allno teraz dostaniesz 2000000 piw od udajacych prawowitych obywateli co tak naprawde by cie w lyzce wody utopili za 5 zl gdyby mieli okazje .i pilnuj lepiej swojej starej chyba ze jej nie masz i zazdroscisz .
ps
smierdzi mi tu konfidentem ....
i nie lubie kurwa policji bo wiem jakie maja metody zyje sie troche na tym swiecie . maja z zalozenia pomagac i chronic a sa jebanymi hipokrytami i stoja na bakier z prawem . trzymaja burdele i chandluja koksem, pija i cpaja a za pakiet gandzi wsadzaja do puchy . cos o tym kurwa wiem .WIEC mi tu nie pierdol farmaceutow panie pro-policyjny.
i to samo sie tyczy kubaty. pomysl zanim cos napiszesz bo pojecia o zyciu nie masz
moze i masz troche racji przynajmniej z tym, ze to w większosci hipokryci, ale pier*olic to mozna farmazony a nie farmaceutów a koksem co najwyzej Handlowac...
alton
no teraz dostaniesz 2000000 piw od udajacych prawowitych obywateli co tak naprawde by cie w lyzce wody utopili za 5 zl gdyby mieli okazje .i pilnuj lepiej swojej starej chyba ze jej nie masz i zazdroscisz .
ps
smierdzi mi tu konfidentem ....
i nie lubie kurwa policji bo wiem jakie maja metody zyje sie troche na tym swiecie . maja z zalozenia pomagac i chronic a sa jebanymi hipokrytami i stoja na bakier z prawem . trzymaja burdele i chandluja koksem, pija i cpaja a za pakiet gandzi wsadzaja do puchy . cos o tym kurwa wiem .WIEC mi tu nie pierdol farmaceutow panie pro-policyjny.
i to samo sie tyczy kubaty. pomysl zanim cos napiszesz bo pojecia o zyciu nie masz
Przestań pierdolić już, jakoś nie pamiętam aby policja zrobiła krzywdę mi ani nikomu kogo znam, a Ty co palancie? Wkuriasz się bo ci nie pozwoli napisać HWDP i JP na bloku? Nie jesteś kurwa zjebie tutaj sam na tym świecie, zachowuj się albo giń to przynajmiej debilnych genów ludzkość się pozbędzie.
@Gurgul99
przecież słyszałem wyraźnie że mówi sekjuri ołfiser
Nie uczyli w szkole języków ?______________
zawsze znajdzie się powód żeby się do kogoś przyjebać
oj frajerszczyki biedne mozecie sie najwyzej ponapinac na forum nie chce mi sie z wami dyskutowac bo zadna intelektualna inteligentna rozmowa nie ma z wami sensu.
zlaciupakabra dzieki za poprawke bledu orto . a co do farmaceutow to u nas sie tak mowi na farmazony
przypomnialo mi sie powiedzenie Uderz w stol to nozyce sie odezwa ...
A poza tym nawet najgorszy "zbir" jak mu coś zginie to dzwoni po "PSY" i nagle jest najlepszym obywatelem pod słońcem...
Ja jestem z pokolenia JP ale to co robię ja i moi koledzy jest zgodne z prawem... według mnie policji powinno być więcej i powinni się uczyć sztuk walki żeby nie było tak że słyszymy nie raz w telewizji że jakiś ćpun zajebał policjanta bo mu zwrócił uwagę że coś źle robi...
A poza tym nawet najgorszy "zbir" jak mu coś zginie to dzwoni po "PSY" i nagle jest najlepszym obywatelem pod słońcem...
no z tym sie musze zgodzic . tez sie nie pcham w klopoty i cisne na legalu a co do pseudo bandytow co pierwsi leca na policje to masz racje
Gwoli sprostowania. Bo ktoś tu popłynął do krainy fantazji.
Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam nic do funkcjonariusza to nagle stałem się konfidentem.. lÓl. Owszem. Lubię policję i szanuję ich zajęcie. To są ludzie tacy jak inni - jesteś wporządku, inni też są wporządku. Czarna owca zdarza się wszędzie.. proste? Proste.
Ps. Czytając twoje posty mam przekonanie graniczące z pewnością, że jesteś kłamczuszkiem . Nie musiałeś aż tak naciągać wieku.. Hard jest od 18.
Ssij mi - Jedynym napinaczem jesteś ty i to ty zacząłeś dyskusję. Szkoda, że jakaś cholera się na mnie upadła i mi często kasuje posty. Kurwa zlituj się Panie Moderatorze. Jego posty leżą i śmierdzą w temacie a moje zostają usuwane.
Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam mic do funkcjonariusza to nagle stałem się konfidentem.. lÓl. Owszem. Lubię policję i szanuję ich zajęcie. To są ludzie tacy jak inni - jesteś wporządku, inni też są wporządku. Czarna owca zdarza się wszędzie.. proste? Proste.
po pierwsze chuja mnie znasz i gowno o mnie wiesz nie wiesz czym sie zajmuje i w jakim srodowisku sie obracam wiec sie nie podniecaj po drugie poziom twoich wypowiedzi nawet nie odbija od dna . moge sie tylko zgodzic z tym ze czarna owca znajdzie sie wszedzie ale troche za duzo tych owcy wsrod "psow' bynajmniej w moim miescie i jak na moj gust
Ssij mi - Jedynym napinaczem jesteś ty i to ty zacząłeś dyskusję. Szkoda, że jakaś cholera się na mnie upadła i mi często kasuje posty. Kurwa zlituj się Panie Moderatorze. Jego posty leżą i śmierdzą w temacie a moje zostają usuwane.
Zbir na pokaz - spoko. Ssij mi.. właśnie ty takiego z siebie zrobiłeś i chyba nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Jak powiedziałem, że nie mam nic do funkcjonariusza to nagle stałem się..... i nie pucuj sie do moderatora tylko zmien poziom troszke wtedy pogadamy . i dorosnij .
a w ogole to szkoda miejsca na serwerze na ta debilna dyskusje .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów