📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
bród w bród. harpun harpunem.
Ale kojarzy mi sie to z taka badz co badz mloda dziewczyna, otyłą, zakompleksioną, odrzucona przez rowniesników i społeczeństwo.
Pajacuje przed kamera, prawodpodobnie zeby jakkolwiek zwrocic na siebie uwagę, stopień choroby psychicnzej i to niejednej pewnie jest mocno zaawansowany. Za kilka lat, taka dzieczyna popełni samobójstwo.
A w internecie zostanie tylko taki po niej ślad.
Śmichy chihy, ale w gruncie rzeczy to jest dość smutne.
Oczywiście mogę sie mylić.
Ale kojarzy mi sie to z taka badz co badz mloda dziewczyna, otyłą, zakompleksioną, odrzucona przez rowniesników i społeczeństwo.
Pajacuje przed kamera, prawodpodobnie zeby jakkolwiek zwrocic na siebie uwagę, stopień choroby psychicnzej i to niejednej pewnie jest mocno zaawansowany. Za kilka lat, taka dzieczyna popełni samobójstwo.
A w internecie zostanie tylko taki po niej ślad.
Śmichy chihy, ale w gruncie rzeczy to jest dość smutne.
Oczywiście mogę sie mylić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów