...może być szkodliwe, poniżej przykład z Bangladeszu. Także tego, chłopaki zmiana łapki i można dalej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a no tak nikt mu nie powiedział że wali się prawą i wyszło z tego co widać na załączonym obrazku
zapierdolił słoik z uranem z pobliskiego wysypiska jak był mały, to teraz ma.
google: mohendżo daro radioaktywne szkielety
Abraxus napisał/a:
Zawsze największe mutanty rodzą się w Indiach. Ciekawe.
wizja Glukhovskiego na lata 2033-2035 coraz bardziej możliwa
mnie męczył zespół cieśni nadgarstka więc byłem zmuszony ożenić się
Co tutaj się dziwić.
Ganges to jeden wielki ściek regularnie zasilany wszelkim przemysłowym odpadem, metalami ciężkimi, odchodami, trupami i całą masą innego szkodliwego gówna. Organizacje prozdrowotne rozkładają ręce ponieważ proceder jest na tyle rozpowszechniony że ludzie przyjmują taki stan rzeczy za normę. Europejczycy chorują od samego łyknięcia wody w której mieszkańcy Indii chętnie się kąpią i traktują jako świętość. Więc co się dziwić. W dodatku praktyki kazirodcze i krzyżowanie się w obrębie kast skutecznie upośledzają biedniejszą część ludności wypaczając ich do umysłowo cofniętych troglodytów. Za jakieś 100 lat tak będzie wyglądał co drugi mieszkaniec wsi przylegającej do tego ścieku.
Ganges to jeden wielki ściek regularnie zasilany wszelkim przemysłowym odpadem, metalami ciężkimi, odchodami, trupami i całą masą innego szkodliwego gówna. Organizacje prozdrowotne rozkładają ręce ponieważ proceder jest na tyle rozpowszechniony że ludzie przyjmują taki stan rzeczy za normę. Europejczycy chorują od samego łyknięcia wody w której mieszkańcy Indii chętnie się kąpią i traktują jako świętość. Więc co się dziwić. W dodatku praktyki kazirodcze i krzyżowanie się w obrębie kast skutecznie upośledzają biedniejszą część ludności wypaczając ich do umysłowo cofniętych troglodytów. Za jakieś 100 lat tak będzie wyglądał co drugi mieszkaniec wsi przylegającej do tego ścieku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów