Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"Co za frajer, ciekawe co by zrobił jak bym do jego matki z takim tekstem wyjebał."
Ktoś ci przeczytał mojego posta? Chociaż nie, odpowiedziałeś po 25 minutach, to pasuje - jedno zdanie i 5 minut przerwy aby mózg odpoczął od wysiłku. Brawo!
utyty? może utytłany?
Nie spedzam na sadisticu kazdej minuty, mam wieksze ambicje. Widze ze kompleksy biora gore nad rozsadkiem. 'Utyty' teraz rozumiemy ?
"Chcesz się z kimś w tańcu pierdolić"
"Nie pierdol głupot koleś"
Pierdolic to sie mozesz z kolega, a od mojej dupy wara Dzieciaku :]
Nie spedzam na sadisticu kazdej minuty, mam wieksze ambicje. Widze ze kompleksy biora gore nad rozsadkiem. 'Utyty' teraz rozumiemy ?
Klata, plecy czy barki to ta większa ambicja?
O rzyć się nie martw, nie jarają mnie rozorane dupska.
Ale go ksiądz pocisnął jak szmatę na drugim filmie:
-jesteś bogiem?
- tak
- bóg nie potrzebuje rozgrzeszenia
- ale ja potrzebuję
- więc nie jesteś
Klata, plecy czy barki to ta większa ambicja?
O rzyć się nie martw, nie jarają mnie rozorane dupska.
Zapraszam na portal Macieja Wrozbity, ponoc szuka asystenta
"nie jarają mnie rozorane dupska." chyba nie do tej lazienki zagladales
"Klata, plecy czy barki to ta większa ambicja?" tak "utyty"
"Klata, plecy czy barki to ta większa ambicja?" tak "utyty"
to byś mi gruzu trochę przerzucił, skoro już się tym zajmujesz
Zapraszam na portal Macieja Wrozbity, ponoc szuka asystenta
nie muszę do niego się zgłaszać, żeby wiedzieć, iż jeszcze trochę i będziesz miał bana na tym portalu (jeśli dalej będziesz pluł bezpodstawnie jadem, zwłaszcza na moderację)
Wieczorem ponoć lepiej się myśli, może przeczytasz tego posta za jednym razem, bez przerw?
to byś mi gruzu trochę przerzucił, skoro już się tym zajmujesz
nie muszę do niego się zgłaszać, żeby wiedzieć, iż jeszcze trochę i będziesz miał bana na tym portalu (jeśli dalej będziesz pluł bezpodstawnie jadem, zwłaszcza na moderację)
Wieczorem ponoć lepiej się myśli, może przeczytasz tego posta za jednym razem, bez przerw?
taki madry, taki bystry, a daje sie sprowokowac niczym male posluszne dziecko kolejny argument w moich osadach na temat moderacji, szkoda slow... dla Twojej wiedzy/niewiedzy nic dla mnie zaden bananek nie znaczy, nie ma sposobu na zablokowanie dostepu do tego portalu ;> no chyba ze masz na mysli bolaczke po utracie konta/piw - to sa te Twoje ambicje ? koniec tematu, zyj i gnij w swoim wirtualnym swiecie i oszukuj sie dalej "utyty"
dobranoc dziecko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów