aż mi sie smutno zrobiło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
nie kumpela i nie siostra. ta parka na youtubie ma kanał i robią sobie na zmianę kawały i wolę ich w tamtej wersji szczerze
kiedyś siostry kumpel pod kościołem mariackim klęknął koło niej, gapie sami zaczęli krzyczeć "zgódź się" i podobnie wkręcili
a wszystkie laski z niby ze śmiechem ale na prawdę to z zazdrością na to patrzyły
Mógłaby pokazać cycki, a nie..
no i jak to ima się do tego naszego produkowanego gówna z którego nie wiadomo czy śmiać się czy płakać
Jeszcze tutaj, kurwa, brakowało walentynek i kobiet kwiczących na widok pierścionka. Może zacznijcie wrzucać filmiki ze ślubów albo z wesel. Wiecie- para młoda tańczy pierwszy taniec i nagle robią coś śmiesznego
wypierdalać na harda tam macie prawdziwy sadistic a nie się ciągle żalicie
Patrzcie co się porobiło z tym światem. W 1:35 małpy stoją przy budzie z biletami, żeby oglądać show jak biały człowiek robi z siebie idiotę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów