18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Na wstępie, w tagach nie odnalazłem, aby uniknąć postów w moją stronę o stresowanie pająka - filmik nie jest mego autorstwa.

Wandering spider/Wałęsak brazylijski - jeden z najbardziej jadowitych pajączków przyjmuje postawę obronną na poniższym filmiku

Jako ciekawostkę dla sadoli:
Jad ptasznika powoduję długotrwałą erekcję

Jeśli jakaś informacja jest zła a znawcy ptaszników posiadają większą wiedzą, mogą mnie poprawić

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ProVVe 2012-09-13, 16:18
Tak pędzlem, a palucha już pizda nie wsadzi...
Zgłoś
soho 2012-09-13, 17:24
4 tygodnie temu w POLO markecie w Lipnie było coś takiego.
Zgłoś
L................e 2012-09-13, 18:52 2
vatherland napisał/a:

Żona wraca do domu a tam Wałęsak brazylijski nad książką kucharską i mąż
Żona się pyta - a co wy tu robicie?
Mąż na to - pająk nauczy się jeszcze gotować i wypierdalasz z domu!

Nie kumasz tego kawału czy Ci się coś totalnie popierdoliło? To leciało tak:

Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:
- Co tu się dzieje?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - WYPIERDALASZ !

*No chyba, że zaokrągliłeś do własnych realiów, gdzie baba tylko gotuje.
Zgłoś
vatherland 2012-09-13, 20:15
@Up
dam Ci piwo za skopiowanie kawału
masz wiedz, że nie jestem gimbusem i starania plebsu umiem docenić.
Zgłoś
Mizantrop 2012-09-13, 21:32
Długotrwałą i bardzo bolesną erekcje
Zgłoś
grzankojad 2012-09-13, 21:33
Dokładnie, P. fera nie jest ptasznikiem, należy do rodziny Ctenidae. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że ich hodowla w Polsce jest zakazana, jak i niektórych innych pajęczaków, ze względu na niebezpieczeństwo, chociaż całkiem sporo osób go ma. Można tanio kupić na niemieckich giełdach terrarystycznych, też sobie kiedyś sprawię, bo śliczne są
Zgłoś
zonabregana 2012-09-13, 21:35 2
włączyłam filmik po czym rozejrzałam się nerwowo po ścianach - jak patrzę na takie stwory to doceniam nasze -30 w zimie - nie mam aż tak dużych butów w domu żeby to zatłuc
Zgłoś
Wasili666 2012-09-13, 21:41
Myślałem że on mu jądro świstaka podaje
Zgłoś
Perhydrol 2012-09-13, 21:43 3
Kaef napisał/a:

A ptasznik to nie pająk?

Ptasznik to nie pająk,ptasznik to styl życia
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-09-13, 21:50 2
Kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy zachwycają się hodowlą tego typu stworzeń... Ale, jedni wolą dziewczęta, inni samochody, a jeszcze inni pająki
Zgłoś
Obeliks 2012-09-13, 22:00 1
A to tak na zachętę jakby ktoś chciał hodować

Więcej na http://walesak.jalbum.net/Wa%C5%82%C4%99sak-brazylijski---rany-po-uk%C4%85szeniu/
Zgłoś
EmPeroR77 2012-09-13, 22:00 1
Jad tego ptasznika poprawia erekcje powiadasz , teraz już wiem poco pchasz tam swój pędzel
Zgłoś
DiesIrae 2012-09-13, 22:04
czeczen-00 napisał/a:

Ptasznik to nie pająk,ptasznik to styl życia

Gówno prawda, ptasznik to stan umysłu
Zgłoś
Jai 2012-09-13, 22:15
@ Emperor
Po raz drugi - to nie jest ptasznik, i nie poprawia erekcji tylko ją powoduje.
Zgłoś
ansminii 2012-09-13, 22:24 1
@Obeliks
Jad wałęsaków nie ma właściwości cytolitycznych. Zdjęcia przedstawiają ukąszenie przez pająka z rodziny Sicariidae takiego jak np. Pustelnik brunatny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem