akcja od 0:35
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
akcja od 0:35
albo udawane albo takie cipy
To jest walka jakiś 4 upośledzonych gości ?tych 3 murzynów to się chyba stadionie x lecia chowało a nie kurwa w ghetto.
up
jedno i drugie
jedno i drugie
fake w chuj widac to po tym jak typ dostaje KO w lokiec (rozumiem moze byc zlamany itp itd i ogromny bol i chuj wie co jeszcze) ale juz 3 typ jak leci na ziemie od obrotu kitajca? wtf rowniez mudzyny fajne ciosy maja podejscie i popchniecie fake fake fake fake fake
na okciu jest bolesny nerw przypiernicz okciem w parapet a sie przekonasz
2:02 polka jakaś mówi " ale mu zajebał"
A ten babsztyl typowo: panika, och, ach!
Mi rodzice zabraniali oglądać Power Rangers bo mówili że to nie dla dzieci
Tag "kung fu" rozpierdolił mi głowę, dobranoc.
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów