Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żenujące jest to że cię to interesuje, tylko nakręcasz im ten interes.
Nie obejrzałem żadnej gali Fame MMA. Po prostu wiem, że coś takiego jest. To, że masz świadomość, że istnieją kałowe pedały żrące gówno czyni ciebie automatycznie jednego z nich?
Czekam na zapasy chomików.
Chomiki trzymają zapasy w mordzie.
Spuściłby wpierdol połowie sadola
Dostałby z dwururki w klatę i płucka poszybowałyby kilkadziesiąt metrów. Człowiek nie po to myśli, żeby jakiś śmierdzący zwierz mu podskakiwał.
Jak tak patrze na te kangury to dochodzę do wniosku, że każdy z nich bez problemu rozjebałby wszytkie Linkiewicz, Sexmasterki, Godlewskie, Kruszwile, Minimajki i innych pajaców w Fame MMA.
Chętnie bym to zobaczył. Kangu napierdala linkiewicz. A potem ją rucha. To dobre jest...
Jak tak patrze na te kangury to dochodzę do wniosku, że każdy z nich bez problemu rozjebałby wszytkie Linkiewicz, Sexmasterki, Godlewskie, Kruszwile, Minimajki i innych pajaców w Fame MMA.
Słusznie, to jest kangur olbrzymi, zwany czasem czerwonym, jego siła kopnięcia to około 9000N. Łatwo się domyślić że nawet Pudziana by obalił. Przy podparciu ogonem siła się podwaja.. Mało kto zdaje sobie sprawę jaką siłą dysponują dzikie zwierzęta. Dobrze, że zauważyłeś i naświetliłeś co i jak. Może jakiś sadol, zgodnie z mottem: "...sadol uczy i bawi...", uniknie wpierdolu od ...kangura., bo większość tu już wie, że do negroidów zbliżać się nie należy.
P.S. Jeśli komuś za mój wywód zechce się postawić piwo, to proszę postawić "radkowi225".
Słusznie, to jest kangur olbrzymi, zwany czasem czerwonym, jego siła kopnięcia to około 9000N. Łatwo się domyślić że nawet Pudziana by obalił. Przy podparciu ogonem siła się podwaja.. Mało kto zdaje sobie sprawę jaką siłą dysponują dzikie zwierzęta. Dobrze, że zauważyłeś i naświetliłeś co i jak. Może jakiś sadol, zgodnie z mottem: "...sadol uczy i bawi...", uniknie wpierdolu od ...kangura., bo większość tu już wie, że do negroidów zbliżać się nie należy.
P.S. Jeśli komuś za mój wywód zechce się postawić piwo, to proszę postawić "radkowi225".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów