Dwóch Tajów toczy walke na zasadach Muay Thai na ulicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Bongman zanim Ty byś sie nauczył to by wieki przeleciały
BongMan potwierdzam twoje słowa, też trenowałem a czemu już nie trenujesz, wyrzucili cie za stosowanie techniki suchara
zrobcie loda temu bongmanowi.. jaracie sie nim jak babcie woda z lichenia
Ja pierdole jakie cepy latają XD
dobre kurwa, piwko.
Jest power...
panie idź pan w chuj
@tam wyżej trochę
A czemu od razu na "dziewczynki"? Przeciętny debil z polski coś takiego może napisać. A to że w dupie byłeś, i gówno widziałeś to już twój problem. Ale wracając do tematu, naprawdę są tam bary gdzie organizowane są walki cały dzień, i 3/4 z nich jest tylko pokazowych/ukartowanych. Jeżeli ta jest prawdziwa to git, ale to że są ustawiane walki u Tajów to normalka.
A czemu od razu na "dziewczynki"? Przeciętny debil z polski coś takiego może napisać. A to że w dupie byłeś, i gówno widziałeś to już twój problem. Ale wracając do tematu, naprawdę są tam bary gdzie organizowane są walki cały dzień, i 3/4 z nich jest tylko pokazowych/ukartowanych. Jeżeli ta jest prawdziwa to git, ale to że są ustawiane walki u Tajów to normalka.
petru23 napisał/a:
terminatory normalnie, zwykly kolo jakby dostał kujawiaka w szczenę to by się złożył jak scyzoryk, a te bestie niewzruszone...
To są wojownicy.
Niby kopią noga po ryju, ale zero bloku, zero uniku, ale co tam, chuja się znam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów