Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Europie już by byli niepełnosprawni, a u siebie (USA albo Afryka) jeszcze się leją.
Według ciebie są pełnosprawni?
Ja jestem nadsprawny czy Ty niepełnosprawny.
Pozdrawiam, i polecam przemyśleć raz jeszcze swoją lewacką logikę, nie ma czegoś takiego jak "niepełnosprawność".
Za wikipedią:
Niepełnosprawność – długotrwały stan występowania pewnych ograniczeń w prawidłowym funkcjonowaniu człowieka. Ograniczenia te spowodowane są na skutek obniżenia sprawności funkcji fizycznych, psychicznych bądź umysłowych. Jest to także uszkodzenie, czyli utrata lub wada psychiczna, fizjologiczna, anatomiczna struktury organizmu. Utrata ta może być całkowita, częściowa, trwała lub okresowa, wrodzona lub nabyta, ustabilizowana lub progresywna.
Cieszę się, że też chcesz masakrować lewactwo ale jeśli brakuje Ci do tego logicznych i mądrych argumentów, to sobie odpuść. Wmawianie innym, że jakiś termin nie istnieje tylko dlatego, że go nie rozumiesz jest głupie i dziecinne.
@Haren
Za wikipedią:
Niepełnosprawność – długotrwały stan występowania pewnych ograniczeń w prawidłowym funkcjonowaniu człowieka. Ograniczenia te spowodowane są na skutek obniżenia sprawności funkcji fizycznych, psychicznych bądź umysłowych. Jest to także uszkodzenie, czyli utrata lub wada psychiczna, fizjologiczna, anatomiczna struktury organizmu. Utrata ta może być całkowita, częściowa, trwała lub okresowa, wrodzona lub nabyta, ustabilizowana lub progresywna.
Cieszę się, że też chcesz masakrować lewactwo ale jeśli brakuje Ci do tego logicznych i mądrych argumentów, to sobie odpuść. Wmawianie innym, że jakiś termin nie istnieje tylko dlatego, że go nie rozumiesz jest głupie i dziecinne.
Koledze chodzi o fakt przyznania każdej niepełnosprawności w chuj dużych zasiłków aby kurwa leżeć dupą do góry i nic nie robić. Osoby takie często jak oczywiście chcą potrafią robić niktóre rzeczy równie dobrze co osoby w pełni sprawne(nie każdy przypadek)
Pozdrawiam, i polecam przemyśleć raz jeszcze swoją lewacką logikę, nie ma czegoś takiego jak "niepełnosprawność".
Już mnie bawi termin "lewacka logika" . Największe głąby są przekonane, że ich logika jest "prawacka"...
Bez obu rąk nie możesz funkcjonować tak, jak z obiema rękami, będąc ślepym, nie możesz wymijać przeszkód, i tak dalej... Odniesieniem jest tu model idealnie zdrowego człowieka.
Koledze chodzi o fakt przyznania każdej niepełnosprawności w chuj dużych zasiłków aby kurwa leżeć dupą do góry i nic nie robić. Osoby takie często jak oczywiście chcą potrafią robić niktóre rzeczy równie dobrze co osoby w pełni sprawne(nie każdy przypadek)
Hahaha ! Znajdź mi jednego niepełnosprawnego Polaka, który jest w stanie utrzymać się za polski socjal będąc niepełnosprawnym .
Po chuj wy tak pierdolicie ? Największą ulgą dla niepełnosprawnych są ulgi podatkowe dla pracodawców przy zatrudnianiu tych niepełnosprawnych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów