📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet się uśmiechnąłem tylko szkoda, że głównym bohaterem jest kupa...
Będę oryginalny :
W Polsce dostał by w ryj.
W Polsce dostał by w ryj.
gwindak napisał/a:
Idź z tym ciapatym. Nawet nie oglądam.
A to ciekawe. Akbarowania jak ciapatemu wyjebie łeb granatem, tuszę, też nie oglądasz? A poza tym jaki masz problem? Oczy cię bolą od oglądania ciapatych? Za dużo masz ich w domu czy jak?
A filmik pozytywny. Na szczęście policjant na końcu utrzymał fason, bo bym rzygnął tęczą .
Walka na poduszki?! Wklej jeszcze, kurwa, głaskanie kota, obieranie bakłażana i obsiew pola zbożem ozimym!
za sam napis pod tytułem należy się wpierdol "pozytwne naqrwianie podzuszkami"... ja pierdole kwejdebile opanowali sadola
gwindak napisał/a:
Idź z tym ciapatym. Nawet nie oglądam.
To że ma ciemną karnację oznacza że jest ciapakiem? Ja pierdole co za pajac
Dalione napisał/a:
@gwindak
Ja jestem i jeżeli masz ochotę się spinać że tak nie jest to zluzuj poślady.
Misiu pysiu tylko pytam. To ty zluzuj dupencję. Bieżanów pozdrawia. Ten z lepszych stron błoń. TS.
pATRYKOify napisał/a:
To że ma ciemną karnację oznacza że jest ciapakiem? Ja pierdole co za pajac
Nie nazywaj mnie pajacem pajacu bo na jednym gównie żeśmy się nie ślizgali. Dla mnie jest ciapaty a ty możesz się nawet z nim ożenić.
Wyrzu22 napisał/a:
Utwór: Jorge Quintero - 300 Violin Orchestra. Nie ma za co
Już myślałem że w tej rzece bólu dupy się żaden ekspert nie znajdzie. Dzięki
Wszyscy podjeli wyzwanie oczywiscie oprocz zoltego jajoglowego i jebanych muslimek Mogl zaladowac cegle do swojej ale byliby w szoku
Wieje pedalstwem. Ja bym odłozył ta poduszke i mu wypierdolił gonga.
GoldRoger777 napisał/a:
W Krakowie jest tak samo tylko na maczety.
i też jest pozytywnie, przynajmniej młodzież ma zajęcie hehehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów