Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może wyjdź spod kamienia czy innej nory.
Już w drugim roku covida we Wrocławiu, Poznaniu czy stolicy na dworcu bądź w okolicach było widać wielu nie "europejczyków"
Skorzystaj z ubera, bolta bądź zamów jedzenie to może przejrzysz na oczy.
Gruzinów pewnie też pisowcy nie ściągnęli?
A pod polskimi ambasadami w dzikich krajach to pewnie kosmici stali?
Zaś do Płocka Orlen nie ściągał ciapatych i umieszczał w kontenerach prawda?
Zatrute zboże tzw techniczne, olej z rzepaku z szajsem w składzie, zgniłe maliny, kukurydzę oraz inne warzywa i owoce pewnie Tusk ściągał przez ostatnie 5 lat?
Ukrów do kraju również ściągnął Tusk? Potem dał im za darmo ubezpieczenia, mieszkania, szkoły, emerytury i pełen socjal również Tusk?
Robienie ukrom laski i wchodzenie po same kule to również nie pis?
O wałach na wszystkim na czym położyli łapę nie będę pisać bo można książkę napisać.
Sam pinokio przyznał że na lewych wizach wpuścili nie białych do kraju.
Odpalaj tefałpe respublika i módl się do ojca rydzyka.
Twoji idole wprowadzili w kraju socjalizm, kradli więcej niż wszyscy poprzednicy razem wzięci.
Wycierając swoje komusze mordy patriotyzmem i krzyżem.
Nie jestem żadnym wielbicielem tuska czy innych lewarów czy idiotów co za wały z kościołem przymykają oczy.
xddd idiota ja nawet nie glosowalem nigdy na pis, ale ty za to musisz sie szeroko uśmiechac pod aktualnymi rzadami tfuska, lemingu tefalenowy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów