Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i za takie cos w niektorych stanach mozesz goscia odstrzelic bez konsekwencji. Przykladowo u mnie w Pennsylvanii bym go odjebal od razu gdyby mi takie cos zrobil z psem. A wiem,ze mozna bo odbylem kilka szkolen stanowych z policjantami i bylymi czlonkami SWATu. Wiekszosc moich sasiadow ma psy na elektrycznej smyczy i sobie chodza przed domem itd. Nie wierze,ze policjant nie bedzie wyjebany ze sluzby i agencje ochrony praw zwierzat sie mu nie dobiora do dupy.
O kurwa, kiedy simsy wejdą za mocno. Feniks, wstawaj, wiesz co sie stało.
O kurwa, kiedy simsy wejdą za mocno. Feniks, wstawaj, wiesz co sie stało.
Widze,ze znasz kogos kto był kiedys w stanach... Wiem jak to wyglada bo tutaj mieszkam i orientuje sie w prawie. Ty sobie dalej mysl,ze my w USA nie mozemy sie bronic bo prawo jest jak w PL itd....
Widze,ze znasz kogos kto był kiedys w stanach... Wiem jak to wyglada bo tutaj mieszkam i orientuje sie w prawie. Ty sobie dalej mysl,ze my w USA nie mozemy sie bronic bo prawo jest jak w PL itd....
Nie ośmieszaj się.
No i za takie cos w niektorych stanach mozesz goscia odstrzelic bez konsekwencji. Przykladowo u mnie w Pennsylvanii bym go odjebal od razu gdyby mi takie cos zrobil z psem. A wiem,ze mozna bo odbylem kilka szkolen stanowych z policjantami i bylymi czlonkami SWATu. Wiekszosc moich sasiadow ma psy na elektrycznej smyczy i sobie chodza przed domem itd. Nie wierze,ze policjant nie bedzie wyjebany ze sluzby i agencje ochrony praw zwierzat sie mu nie dobiora do dupy.
Za takie coś możesz za pewne odstrzelić co najwyżej zwykłego gościa. Przy policji(oczywiście jeśli mają uzasadnioną interwencje) gówno możesz. Twój dom, twoja twierdza nie zawsze jednak jest prawdą.
to było jakieś pidbulo podobne gówno.. dostał trzy czy cztery kopy i uciekł
bardzo dobrze i bez zabijania.... gdyby go chwycił za nogę to musiał by odjebać a tak skończyło się na paru siniakach
a po 2 kurwa psy tego typu nic nie czują bo to są jebane predatory nieśmiertelne- przykład: sadistic.pl/kolejny-agresywny-wszarz-vt543652.htm
taki to tylko na kulkę w łeb zareaguje i odpuści
Za takie coś możesz za pewne odstrzelić co najwyżej zwykłego gościa. Przy policji(oczywiście jeśli mają uzasadnioną interwencje) gówno możesz. Twój dom, twoja twierdza nie zawsze jednak jest prawdą.
Jeśli tylko mam broń, to mogę. Jeśli jestem bandziorem, to na pewno będę się przejmował jakimiś dodatkowymi przepisami, skro resztą się nie przejmuję....
Żadne literki nikogo przed ołowiem nie (o)chronią.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów