📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Medialne ćwiczenia polskiej policji wyglądają identycznie.
Siatka na łeb zrobiła mi dzień.
Jakiej wielkości mamy podbierak?
Hmm trzeba będzie precyzyjnie podebrać
Hmm trzeba będzie precyzyjnie podebrać
silwerbalk napisał/a:
Łapneli go w siatkę jak motyla.....
Dobrze ze to napisałeś bo wielu by nie wiedziało co tam zostało pokazane. Prawdziwy „bohater” z ciebie
Zrobić cokolwiek to zrobić wszystko. Przynajmniej próbują. Trenują a nie pozostawiają wszystkiego losowi jak Polaki biedaki.
Postawili szpital w ciągu tygodnia. U nas to by przetarg trwał ze dwa lata.
A w polskim kurwistanie jak baba zgłosiła się do lekarza i powiedziała, że może być zarażoną koronką to jej kazali siedzie 8h na SOR w kolejce.
Czyli zrobili dokładnie to co odjebali włosi przez co mają teraz pandemię. A nasz minister zdrowia z ramienia PiS PIERDOLI głupoty, że w Polsce do tego by nie doszło.
Polska w żaden sposób nie jest przygotowana na pandemię. Jak dojdzie do nas koronka to skończymy jak za czasów czarnej ospy i dżumy. Będą palić zwłoki w parkach, trupy będą leżeć na ulicach. Będą je grabić spycharkami do masowych grobów.
Taka jest prawa bo to jest żałosny kraj z papieru. Jedna iskra i wszystko spłonie do gołej ziemi.
Wszędzie biją na alarm, żeby się przygotowywać a dzisiaj patrzę w sklepie - sprzedawczyni kicha i kaszle w dłonie a potem chce tymi łapami dotykać moje jedzenie. Myślałem, że kurwę głupią zajebę na miejscu. Wyszedłem bez słowa bo rękami jej nie dotknę a żeby kopnąć ją z laczka w głupi łeb nie da rady bo nie podniosę spasionej racicy tak wysoko.
Zagrożenie jest realne a Polacy sobie merdają chujami i jak zawsze zamiast rozsądku i przygotowań - polskie dziadostwo "jakoś to będzie".
Świat jest przerażony a w Polsce najważniejsze dla PiS, żeby długopis znowu wygrał i podpisywał im wszystko, żeby mogli kraść na legalu.
Postawili szpital w ciągu tygodnia. U nas to by przetarg trwał ze dwa lata.
A w polskim kurwistanie jak baba zgłosiła się do lekarza i powiedziała, że może być zarażoną koronką to jej kazali siedzie 8h na SOR w kolejce.
Czyli zrobili dokładnie to co odjebali włosi przez co mają teraz pandemię. A nasz minister zdrowia z ramienia PiS PIERDOLI głupoty, że w Polsce do tego by nie doszło.
Polska w żaden sposób nie jest przygotowana na pandemię. Jak dojdzie do nas koronka to skończymy jak za czasów czarnej ospy i dżumy. Będą palić zwłoki w parkach, trupy będą leżeć na ulicach. Będą je grabić spycharkami do masowych grobów.
Taka jest prawa bo to jest żałosny kraj z papieru. Jedna iskra i wszystko spłonie do gołej ziemi.
Wszędzie biją na alarm, żeby się przygotowywać a dzisiaj patrzę w sklepie - sprzedawczyni kicha i kaszle w dłonie a potem chce tymi łapami dotykać moje jedzenie. Myślałem, że kurwę głupią zajebę na miejscu. Wyszedłem bez słowa bo rękami jej nie dotknę a żeby kopnąć ją z laczka w głupi łeb nie da rady bo nie podniosę spasionej racicy tak wysoko.
Zagrożenie jest realne a Polacy sobie merdają chujami i jak zawsze zamiast rozsądku i przygotowań - polskie dziadostwo "jakoś to będzie".
Świat jest przerażony a w Polsce najważniejsze dla PiS, żeby długopis znowu wygrał i podpisywał im wszystko, żeby mogli kraść na legalu.
@Wiewór
Wiewiór, pierdolisz jak potłuczony. Widać jak wyprany przez merdia masz już mózg.
Wiewiór, pierdolisz jak potłuczony. Widać jak wyprany przez merdia masz już mózg.
W styczniu na drogach zginęło 186 osób. Martwcie sie o wirusa z chin
eMJay8086 napisał/a:
@Wiewór
Idioto.
Mam wyjebane na media. Potrafię czytać i sam analizować.
Proszę jeśli potrafisz angielski w co wątpię.
who.int/
Koronawirus jest zakurwiście zaraźliwy. Potrafi przeżyć i czaić się na okaszlanych przedmiotach nawet kilka godzin.
Jakoś na świecie nie było ostatnio epidemii grypy, które prowadziły do paraliżu całych miast czy kantonów w Chinach. Nawet Ebola nie rozprzestrzenia się w takim tempie.
A ten nowy wirus to powoduje. Przy grypie człowiek leży i musi odchorować. I tyle. Czasem się zdarzą jakieś powikłania. Owszem śmiertelne też.
Przy koronawirusie jest znacznie gorzej. Chory leży praktycznie nieprzytomny z bólu. Sra i szcza pod siebie. Ma problemy z oddychaniem i w wielu przypadkach trzeba go trzymać pod respiratorem, żeby się nie udusił.
Śmiertelność koronawirusa wynosi 2-3%. I teraz matoły twojego pokroju śmieją się - "nie rubmy paniki, no przecież to tylko dwa tszy prozent. Na tvpis mufili ze grypa gorża".
No to liczymy - polska republika pseudodemokratyczna. 40 mln Polaków biedaków + 2 mln Ukrów. Śmiertelność 3%. Policzę za ciebie bo pewnie nie potrafisz.
42 mln ludzi. 3 procent z tego 1260000. Trochę się już zbiera co? Tak jakby nagle zmarli wszyscy w całym Krakowie.
WHO od dłuższego czasu alarmuje, że populacja ludzi zostanie zredukowania prawdopodobnie właśnie dzięki jakiemuś wirusowi.
eMJay8086 napisał/a:
@Wiewór
Sam pierdolisz jak potłuczony.Czyżby z pisdu??
Niestety masz rację @wiewiór
Córka mojej szwagierki 3 lata od 5h czeka w szpitalu na przyjecie z wysoką gorączką i kaszlem. Rodzinny powiedział że ma zapalenie płuc i wysłał ją do szpitala. Nikomu nie przyszło nawet do głowy żeby dać im chociaż osobny pokój a tak 20 dzieci ze swoimi rodzicami czeka w kolejce i może się właśnie zaraża ....
Córka mojej szwagierki 3 lata od 5h czeka w szpitalu na przyjecie z wysoką gorączką i kaszlem. Rodzinny powiedział że ma zapalenie płuc i wysłał ją do szpitala. Nikomu nie przyszło nawet do głowy żeby dać im chociaż osobny pokój a tak 20 dzieci ze swoimi rodzicami czeka w kolejce i może się właśnie zaraża ....
Jakim trzeba byc zjebanym aby iść z dzieckiem na sor. Najpierw bierzesz lekarza do domu i on wystawia skierowanie do szpitala. Jedziesz sam(w helmecie) i sprawdzasz sytuacje jak jest możliwe przyjęcie przyjeżdża dziecko. Ludzie tak czesto chorują bo siedzą wśród chorych na własne życzenie.
Wiewiór dobrze prawisz, chociaż jebnąłeś się o jedno zero w wyliczeniach.
Siatka jest nałożona na obręcz w celu lepszej widoczności, żeby mieć pewność czy dobrze się "złowiło". Tak przynajmniej twierdzą policyjanki biorące udział w tych ćwiczeniach.
@up. sam się jebnąłem i nie mogę edytować.
Siatka jest nałożona na obręcz w celu lepszej widoczności, żeby mieć pewność czy dobrze się "złowiło". Tak przynajmniej twierdzą policyjanki biorące udział w tych ćwiczeniach.
@up. sam się jebnąłem i nie mogę edytować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów