18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
FrasQs 2016-01-16, 15:55 1
Ja mam lepszy pomysł, jak już do nas przyjadą to w ramach "Pomocy" Porozdajemy im koszulki i tak odpowiednio:
a) Ci którzy zostaną wysłani do Poznania dostaną koszulki, czapki, szaliki, bluzy itp. Legii Warszawy
b) Ci których wyslemy do Warszawy dostana szaliki,koszulki czapki i bluzy Lecha Poznań

A potem damy im wszystkim darmowe bilety na mecze tych drużyn.
Zgłoś
Q................u 2016-01-16, 16:13
Psilocke napisał/a:

Materiału na harda, że by upload nie wyrabial.

Psilocke sadysto, chcesz nam chomiki zamęczyć?!
Zgłoś
Tassadar 2016-01-16, 16:13
W związku z ostatnim artykułem o treningu strzeleckim, to pewnie za miesiąc jakiś Hercules zrzuci omyłkowo w centrum Berlina 10 skrzyn z bronią przeciwpncerną i automatyczną a kolejne 53 zrzuci transportery opancerzone i baterie PLOT

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
biosone 2016-01-16, 16:14
Ale to bylo dobre, Berlin zaplonie
Zgłoś
Szafina 2016-01-16, 16:20 3
TO nie IMIGRANCI tylko demonstranci PEGIDA jak juz ktos npisal na gorze. PEGIDA - ludzie ktorzy sa przeciwko islamizacji EU i ogolem przeciw tym scierwa, sa tu bardo krytykowani z tego powodu ale powoli zaczynaja zbierac popracie po statnich zajsciach jak np. w Kolonii.
Jest to smieszne i smutne zarazem bo w Koloni byly informowane radziowozy ktore nie przyjechaly bo, cytuje ''nie bylo takiego powodu''. Kobiety tam byly obmacywane i gwalcone przez imigrantow, kobieta ktora stala reka w reke ze swoim chlopakiem zostala obmacywana i okrazona przez kilku imigrantow ale nie bylo kurwa powodu przyjechac! Jak tylko demonstraci (niemcy) PEGIDY wyjda na ulice i zaczna demonstrowac to kurwa nawet przyjedzie i wojsko! To juz nie jest kurwa tolerancja to jest slepota i strach! MErkel robi z tegokraju jedno wielkie islamskie gowno, krytykujac przy tym Wegry i Polske bo oni jedyni robia to tak jak byc powinno. Danke Merkel!!

Ma jeden kolor, kształtów tysiące,
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Zgłoś
stary_piernik 2016-01-16, 16:26
jak dla mnie to wygląda na jakieś sprzątanie ulic... ale nie widziałem jeszcze żeby śmieci były tak agresywne
Zgłoś
Vampirovsky 2016-01-16, 17:06 1
Nie można tej armatki jakimś kwasem napełnić?

open up the safe bitches got a lot to say
Zgłoś
Loaloa 2016-01-16, 17:12 2
Cytat:

Ale na pomysł wpadłem.
A jakbyśmy niemiaszkom za ciężką kasę naszych kiboli wypozyczyli?
W chuj przydatnych rzeczy by z tego wyszło.
Chłopaki by rozjebali cały ten beduinland w dwa wieczory. Wyszaleli by się to by sobie nawzajem do gardeł nie skakali. Materiału na harda, że by upload nie wyrabial. Beduiny następnym razem by na Antarktyde spierdalali a nie do UE.

Niestety polackie kibolstwo odważnie walczy wyłącznie ze stadionowymi krzesełkami, ewentualnie potrafi spuścić łomot przystankowi autobusowemu.
Zgłoś
Amupiz 2016-01-16, 18:50
@Psilocke

Gdzieś na Słowacji czy na Czechach słyszałem ze własnie opłacają kiboli i wysyłają ich do obozów z ciapatymi, żeby zrobili tam porządek
Zgłoś
killua 2016-01-16, 19:24 2
Psilocke napisał/a:

We come in peace (maker).

Ale na pomysł wpadłem.
Chłopaki by rozjebali cały ten beduinland w dwa wieczory. Wyszaleli by się to by sobie nawzajem do gardeł nie skakali. Materiału na harda, że by upload nie wyrabial. Beduiny następnym razem by na Antarktyde spierdalali a nie do UE.

wow polscy kibole.. jakos nie wiedze by w polsce robili cokolwiek pozytecznego w zakresie imigrantow . Serio myslisz ze grupka silnych w grupie koksikow zrobila by cos przeciwko prawdopodobnie uzbrojonym przynjamnijej w noze ciapciakom ? No i ze w 80mln niemczech nie ma kiboli ? problem w tym ze kibole są do dupy i potrafia tylko szkodzic swoim klubom.
Zgłoś
EduardHill 2016-01-16, 20:36
Siedzę sobie właśnie z piwkiem i zajadam się schabowymi i kocham ten nasz mały katolicki zaścianek, gdzie za picie alkoholu i zjedzenie wieprzowiny nie grozi mi ukamieniowanie
Zgłoś
habans 2016-01-16, 20:45
Rozkaz wydano! youtube.com/watch?v=ZJDzFGCJxSw
Zgłoś
Samudaripen 2016-01-16, 20:52
Po chuj te radiowozy się w ogóle wycofują? Gaz do dechy i jazda w nich jeszcze lepiej jakby spychacze ustawili
Zgłoś
Seraff 2016-01-17, 2:43
Chciałbym jeździć takim armatkowozem
Zgłoś
SpijaczWymiotów 2016-01-17, 5:32
Psilocke napisał/a:

We come in peace (maker).

Ale na pomysł wpadłem.

Bój się boga dziecko, niekiedy downloader nie wyrabia na 20 sekundowych filmach - 20 sekund oglądasz kilka minut a ty chcesz im filmy wrzucać na serwer
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów