Philadelphia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Philadelphia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no dobra, niech ruscy juz tam zrobia pozadek i zaniosa kaganek cywilizacji
Tam nikt nic nie brał, wszyscy trzeźwiutcy. Przysięgam.
BonsaiFikus napisał/a:
Fentanyl niszczy całe społeczeństwa tam. Czytałem gdzieś że przywożą go z chin
fentanyl za opium w przeszłości, sprawiedliwie
To bardziej standing dead
hagis napisał/a:
fentanyl za opium w przeszłości, sprawiedliwie
Właśnie miałem napisać, że historia zatoczyła koło i teraz żółtki podsuwają "opium XXI wieku" hamburgerowcom
BonsaiFikus napisał/a:
Fentanyl niszczy całe społeczeństwa tam. Czytałem gdzieś że przywożą go z chin
krzylo napisał/a:
Podziwiam kamerzyste. Tam musi jebac gorzej, niz z murzynskiej chaty.
Jebie jak chince z klapek
Kurwa, helupów jebać, helupów, kurwa! Jebać helupów! Jak jakiegoś heroiniste zobaczę na Targówku to nie będzie kurwa litości! Dopierdolę i przekopię
Ten typ miałby tam pełne ręce roboty
Ten typ miałby tam pełne ręce roboty
Niedawno czytałem że policja i ratownicy medyczni boją się dotykać tych ćpunów, bo fentanyl bardzo dobrze wchłania się przez skure. Było już tak dużo przypadków zatruć że na stałe mają na wyposażeniu Nalokson
amerykański sen 15 lat temu to było nie do pomyslenia teraz na ulicach wiecej ćpunów bezdomnych i zomby niz przechodni jeden wielki syp fam idąc mozna sie ukuć igłą i zakazic hiv powinni wysłac armie marins i powinni wyczyscic ulice z tego gówna i oczyscic teren i przywrucić ameryke do stanu zprzed lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów