📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
sadol001 napisał/a:
Czyli szkolenie psów do walki to o kant dupy, bo się stają mniej agresywne?
Nie zajmuję się szkoleniem psów do walki. Nie mam psa do walk w klatce czy żeby straszyć/szczuć innych ludzi. Ze swoim owczarkiem chodzę po mieście bez smyczy i kagańca. Może Cię to zdziwi, ale ostatni sylwester był z nami na strzelaniu... bez smyczy.
Super piesio! Wszystko co zrobił to jak rasowy bodyguard!
donkapusta napisał/a:
Nie zajmuję się szkoleniem psów do walki. Nie mam psa do walk w klatce czy żeby straszyć/szczuć innych ludzi. Ze swoim owczarkiem chodzę po mieście bez smyczy i kagańca. Może Cię to zdziwi, ale ostatni sylwester był z nami na strzelaniu... bez smyczy.
Szacun, że nauczyłeś psa strzelać.
Kurwa. 10 razy oglądałem i wyjebanie tego dzieciaka w rowie, żeby go było łatwiej bronić nie jest przypadkowe. Ten pies jest bardziej ogarnięty, niż większość naszego społeczeństwa. Smutne to kurwa...
VeIture napisał/a:
Szacun, że nauczyłeś psa strzelać.
Łatwiej nauczyć psa strzelać, niż niektórych ludzi czytać ze zrozumieniem.
Żółty piesiu będzie teraz dostawał pyszne mokre z puszki do końca swych dni.
LaChupacabra napisał/a:
Żółty piesiu będzie teraz dostawał pyszne mokre z puszki do końca swych dni.
Chuja dostanie. Cipa nawet go nie pogłaskała.
A drugi pies tego samego właściciela?
Podbiegł i spierdolił ?
Podbiegł i spierdolił ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów