Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie widzisz bohaterze, że te debile jadą pod prąd?
No nie gadaj. Niech sobie jadą gdzie i jak chcą, to w interesie pieszego jest dbać o własne bezpieczeństwo, bo to on zostaje poszkodowany w starciu z autem.
Widzę dzieciaku, że w szkole tylko na lekcje religii popierdalasz.
Karaluch to się wpierdolił na podwójnej ciągłej, myśląc że cały korek wyrucha bez mydła.
Na lekcji religii to cię chyba księżulo o ten jeden raz za mało wygrzmocił, bo jakiś niedojebany się wydajesz, 101-letni dziadku.
Bandyta z kamerką
Wszyscy w domu? I chuj że z jakiejś nieistotnej strony zaciągnięte! Jakiego kurwa pozwolenia? Musieli by 90% filmów stąd wyjebać.
Zajebane z kanału "Bandyta z kamerką" na YT. Jeszcze hamsko pszycięte pewnie bez pozwolenia.
Wszyscy w domu? I chuj że z jakiejś nieistotnej strony zaciągnięte! Jakiego kurwa pozwolenia? Musieli by 90% filmów stąd wyjebać.
przecież na tym kanale ani na filmie nie ma nic że ktoś sobie zastrzega praw do tego filmu, bicie piany...
Pierdolone karaluchy. Nawet się taka kurwa nie rozejrzy. Kierowca powinien jeszcze jej zajebać kopa w ten pusty łeb, ale zaraz oczywiście zlecą się pedalskie zlewaczone łby i będą bronić pieszego karalucha i wieszać psy na kierowcy. Nie ma już dla was ratunku, socjalistyczne ścierwa.
No nie gadaj. Niech sobie jadą gdzie i jak chcą, to w interesie pieszego jest dbać o własne bezpieczeństwo, bo to on zostaje poszkodowany w starciu z autem.
Ty to farciarz jesteś że prawko w czipsach znalazłeś, ja musiałem się niestety uczyć przepisów i egzaminy zdawać
Pierdolone karaluchy. Nawet się taka kurwa nie rozejrzy. Kierowca powinien jeszcze jej zajebać kopa w ten pusty łeb, ale zaraz oczywiście zlecą się pedalskie zlewaczone łby i będą bronić pieszego karalucha i wieszać psy na kierowcy. Nie ma już dla was ratunku, socjalistyczne ścierwa.
Jebany lewak znowu drze socjalistycznego ryja na prawilnym forum! Do piachu z komunista!
kierowca powinien uważać! powinien zwolnić gdy widzi przejscie dla pieszych... kierowcy wina a nie dziewczyny!
Drift na rondzie jak widzieliśmy to 5000 zł.
Podwójna ciągła kurwa.... Co ty prawko robiłeś kurwa w Etiopii czy w paczce fajek znalazłeś?
Jak nie wiesz co oznacza podwójna ciągła to się zapisz na lekcje jazdy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów