Gdzieś na ulicach Warszawy
Gdzieś na ulicach Warszawy
cyganka oszukana, mówi do UPAdlińca, "pojebana Polaki", a może chodziło jej o to, że "pojebana Polaki", bo wpuścili do kraju swojego największego wroga
Dzień bez dojebania Ukrom to dzień stracony, co? Największym naszym wrogiem zawsze była i ciągle jest Rosja. Ruskich jakoś oszczędzasz, weź im też czasem dopierdol, podobno nienawidzisz ich jak banderowców. Czy jednak nie?
Dzień bez dojebania Ukrom to dzień stracony, co? Największym naszym wrogiem zawsze była i ciągle jest Rosja. Ruskich jakoś oszczędzasz, weź im też czasem dopierdol, podobno nienawidzisz ich jak banderowców. Czy jednak nie?
Wiedziałem, że nie wytrzymasz i się odezwiesz Nie oszczędzam, ale teraz gdy jest to modne, to się z tym nie afiszuję, bo nie lubię płynąć z prądem jak zdechłe ryby i śmieci, ale czasem mi się wymsknie (ostatnio nawet wasz najbardziej znienawidzony sympatyk roSSji postawił piwko przeciwko mnie razem z najbardziej pojebanymi lewakami, tylko dlatego, że się brzydko wypowiedziałem o jednych jaki i drugich kacapach).
Mam za to pytanie powiązane z twoim poprzednim wpisem.
[ Dodano 2024-07-24, 23:48 ]
No chyba, że to nie od nas.
A ty się nie identyfikujesz jako bezpaństwowiec?
Jeszcze jedno; skoro naszym największym wrogiem jest rosja, to co się stało z samolotem prezydenckim w smoleńsku?
A niby czemu? Jakby nie było, z urodzenia jestem Polakiem i zawsze będę, nawet jakbym nie chciał. Chociaż, gdyby pojawiło się takie zjawisko jak naród europejski to nazwałbym się Europejczykiem, a może nawet euronacjonalistą. Ale tak się nie stanie, Europa to nie USA. A szkoda.
[ Dodano: 2024-07-25, 00:12 ]
Jeszcze jedno; skoro naszym największym wrogiem jest rosja, to co się stało z samolotem prezydenckim w smoleńsku?
Spadł i się rozjebał. Nie pierwszy i nie ostatni, po co drążyć temat? A co by było jakby się rozjebał na Ukrainie? Albo w Izraelu? Uuuu...!
Niedługo uśmiechnięty rząd wprowadzi zapis o "mowie nienawiści" i za coś takiego będzie grubo. Przynajmniej PIS nie rządzi XD
Jak widzę że ktoś pisze "uśmiechnięte państwo" to wiadomo że pisowski półmózg albo widz republiki tylko oni sobie wymyśli jakis slogan z dupy i wszędzie go powtarzają 🙂
A niby czemu? Jakby nie było, z urodzenia jestem Polakiem i zawsze będę, nawet jakbym nie chciał. Chociaż, gdyby pojawiło się takie zjawisko jak naród europejski to nazwałbym się Europejczykiem, a może nawet euronacjonalistą. Ale tak się nie stanie, Europa to nie USA. A szkoda.
hahaha, jestes w drugim worku obok worka z lewakami
Ore ore szabadaba da Amore.
Ach te ezoteryczne cyganeczki, wzięła bym się za taką z miłą chęcią
Serio gówno byś ruchał ?
[ Dodano: 2024-07-25, 01:02 ]
Niedługo uśmiechnięty rząd wprowadzi zapis o "mowie nienawiści" i za coś takiego będzie grubo. Przynajmniej PIS nie rządzi XD
A już kurwa tak nie pierdol jeden chuj kto rządzi.
Nie ma na kogo głosować pis-po jeden chuj lewica metlanie upośledzona a i jeszcze konfokacapy porażka :/
to może czas stworzyć własną partię
Jasne jak masz środki i chęci proszę bardzo. Ja to tylko napisałem w związku z wpisem innego użytkownika : "Niedługo uśmiechnięty rząd wprowadzi zapis o "mowie nienawiści" i za coś takiego będzie grubo. Przynajmniej PIS nie rządzi XD" Jak by idiota sugerował że pis było zajebiste no po chuju.
W teorii owszem - jest to rozwiązanie,.
W ptraktyce Tuski i Kaczyńskie mają to tak poustawiane, że nie masz szans...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów