18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bobikufel 2012-05-29, 19:51 16
"zanotuj sobie. będę cię jebał. pamiętaj będzie cie jebał koń albo osioł!
Pan jest świadom swojej wartości intelektualnej
Zgłoś
iHadToGo 2012-05-29, 19:56
Heh, teraz łysi będą mogli się spełniać w swoim fachu. Już nie będą musieli szukać zaczepki na blokach, bo są przydupasami ochroniarzy.
Zgłoś
michal_ 2012-05-29, 20:04 23
Płacą mu 2500za fotke chyba jak go jebie ten osioł
Zgłoś
~Imperator 2012-05-29, 20:18 7
W filmie chodzi o to że ochrona dostaje kasę za przymykanie oka na sprzedawców browarów, kieszonkowców i innych popaprańców dworcowych. Zamiast pilnować porządku to połakomili się na lewą kasę i są pewnie na łapie tych cwaniaków... ale skoro oni tam są to i Policja robi to samo... towarzystwo na Centralnym... czuje się za pewnie a jak za pewnie to dochodzi do nadużyć...
Zgłoś
Everal 2012-05-29, 20:37
typowe warszafiaczki
Zgłoś
minetek 2012-05-29, 20:39
tvnwarszawa.pl/informacje,news,po-incydencie-na-centralnym-zubrzycki-b...
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-05-29, 21:04 1
I właśnie dlatego jestem za wprowadzeniem obozów pracy dla takiego ścierwa. Niech jebią za kromkę chleba dziennie i szklankę wody w słońcu i zdychają w nieziemskiej agonii. Ścierwa do gazu
Zgłoś
Dekorator 2012-05-29, 21:10
nie pierdoli sie gosc ze złodziejstwem!brawwwo
Zgłoś
Stranuh 2012-05-29, 21:35
Dziwi się jak na ochronie stoją te same typy co stoją w hipermarketach... Innymi słowy bez szkolenia... więc chuja potrafią to i chuja zrobią. Dziękuje dobranoc
Zgłoś
Grzemot 2012-05-29, 21:44
Jakbyś był dealerem to też byś srał na widok każdej osoby z aparatem
Zgłoś
link911 2012-05-29, 21:59
Nikt w miejscu publicznym nie ma prawa nikomu zabronić filmowania lub fotografowania, nie ma takiego prawa. Jeśli nawet "Kowalski" znajdzie się na zdjęciu, to nie chroni go prawo autorskie, dlatego, że jest elementem całości (tła). Poza tym, gdyby nawet pan X chciał dochodzić swoich praw to musi to zrobić przed sądem. Sądzicie, że ci goście z filmu poszli by do sądu? Respect dla Autora za jaja!
Zgłoś
r................i 2012-05-29, 22:00
michal_ napisał/a:

Płacą mu 2500za fotke chyba jak go jebie ten osioł

Chętnie zapłacę, przy okazji się pośmieję.

Dworzec to miejsce publiczne, więc nie mogą się przyjebać. Koniec, kropka.
Zgłoś
BlizeR 2012-05-29, 22:06
piwo za scisniete poslady i twarde nagrywanie 1 v wszyscy a wiekszosc z was juz by musiała gacie isc przebrac jak by was zaczepiło kilku pypow na dworcu

ja pierdole .typow. miało byc wiem wiem jebłem sie ...
Zgłoś
M................w 2012-05-29, 22:07 1
@Up dokładnie koleżka ich rozkminił,że handlują helem więc się chłopaki z lekka trzęsą
Zgłoś
solteck 2012-05-30, 0:03
tu cie mam, tu cie mam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem