Ponoć na Euro mamy dobrze przygotowane dworce. Tak może jest, ale kto pilnuje, by na dworcach był ład i porządek? Materiał prosto od FauxNews.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"zanotuj sobie. będę cię jebał. pamiętaj będzie cie jebał koń albo osioł!
Pan jest świadom swojej wartości intelektualnej
Pan jest świadom swojej wartości intelektualnej
Heh, teraz łysi będą mogli się spełniać w swoim fachu. Już nie będą musieli szukać zaczepki na blokach, bo są przydupasami ochroniarzy.
W filmie chodzi o to że ochrona dostaje kasę za przymykanie oka na sprzedawców browarów, kieszonkowców i innych popaprańców dworcowych. Zamiast pilnować porządku to połakomili się na lewą kasę i są pewnie na łapie tych cwaniaków... ale skoro oni tam są to i Policja robi to samo... towarzystwo na Centralnym... czuje się za pewnie a jak za pewnie to dochodzi do nadużyć...
I właśnie dlatego jestem za wprowadzeniem obozów pracy dla takiego ścierwa. Niech jebią za kromkę chleba dziennie i szklankę wody w słońcu i zdychają w nieziemskiej agonii. Ścierwa do gazu
Dziwi się jak na ochronie stoją te same typy co stoją w hipermarketach... Innymi słowy bez szkolenia... więc chuja potrafią to i chuja zrobią. Dziękuje dobranoc
Jakbyś był dealerem to też byś srał na widok każdej osoby z aparatem
Nikt w miejscu publicznym nie ma prawa nikomu zabronić filmowania lub fotografowania, nie ma takiego prawa. Jeśli nawet "Kowalski" znajdzie się na zdjęciu, to nie chroni go prawo autorskie, dlatego, że jest elementem całości (tła). Poza tym, gdyby nawet pan X chciał dochodzić swoich praw to musi to zrobić przed sądem. Sądzicie, że ci goście z filmu poszli by do sądu? Respect dla Autora za jaja!
michal_ napisał/a:
Płacą mu 2500za fotke chyba jak go jebie ten osioł
Chętnie zapłacę, przy okazji się pośmieję.
Dworzec to miejsce publiczne, więc nie mogą się przyjebać. Koniec, kropka.
piwo za scisniete poslady i twarde nagrywanie 1 v wszyscy a wiekszosc z was juz by musiała gacie isc przebrac jak by was zaczepiło kilku pypow na dworcu
ja pierdole .typow. miało byc wiem wiem jebłem sie ...
ja pierdole .typow. miało byc wiem wiem jebłem sie ...
@Up dokładnie koleżka ich rozkminił,że handlują helem więc się chłopaki z lekka trzęsą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów