Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety na całym świecie mówi się tak o Polakach.
Garata, garota. Ty żydzie.
alez to jest hipokryzja. unia europejska stoii za izraelem jak bombarduja gaze a z drugiej strony beda grac aniolkow i poprzyjmuja setki tysiecy uchodzcow z tamych stron. jak dlugo zanim ci ludzie zaczna robic poswtania w miastach europejskich i mordowac ich obywateli? przeciez juz zaczynaja sie protesty, zamieszki. europa sama sobie gwozdz do trumny wbija swoja popierdolona polityka.
Swoją? Zobacz, kto jest w PE, kto rządzi krajami starej Unii. A no lewactwo, czyli żydy. To wiele wyjaśnia w kwestii polityki migracyjnej, gdzie żydowskie parchy oficjalnie już mówią, że chcą zniszczyć białych.
Tylko tym razem, gdy żydki będą dostawały po dupie, nikt już nie będzie chciał słuchać o holokauście i narodzie zjebanym.
alez to jest hipokryzja. unia europejska stoii za izraelem jak bombarduja gaze a z drugiej strony beda grac aniolkow i poprzyjmuja setki tysiecy uchodzcow z tamych stron. jak dlugo zanim ci ludzie zaczna robic poswtania w miastach europejskich i mordowac ich obywateli? przeciez juz zaczynaja sie protesty, zamieszki. europa sama sobie gwozdz do trumny wbija swoja popierdolona polityka.
i o to żydom chodzi. Wywołując napięcia społeczne w europie doprowadzają do stanów wyjątkowych, wtedy łatwo się rządzi. Motłoch nienawidzący się nawzajem się nie buntuje przeciwko władzy, a to stara bolszewicka szkoła
Izrael już dawno przekroczył granice obrony, a świat milczy.
Dobrze ze chociaż w Polsce arabowie mają prawo protestować wobec apartheidowi pejsów
Bardzo dobry transparent, pochwalam
Nie przepadam za kozojebcami ale izraela nienawidzę najśmieszniejsze jest to że ortodoksyjni żydzi też
szambo to izrael.
Jebac izrael.
A ja się zastanawiam, co wam tak przeszkadza ten Izrael? Jeszcze jakoś potrafię zrozumieć te wasze obsesje na punkcie Żydów tu, w Europie, albo w Stanach. Ale w Izraelu? Siedzą tam sobie, donikąd się nie wybierają i napierdalają Arabów, których też nienawidzicie. Więc to chyba dobrze, nie? Wojna w Izraelu powinna was obchodzić jak zamieszki w Zimbabwe albo w Argentynie. Czyli wcale. Bo ma zerowy wpływ na wasze życie.
I jeszcze 95% z was uważa się za prawicowców, a sracie się z tą sympatią dla Palestyny jak zachodni lewacy. Bo może nie wiecie, ale w zachodniej Europie i USA to właśnie lewacy popierają Palestynę, a prawicowcy Izrael.
A ja się zastanawiam, co wam tak przeszkadza ten Izrael? Jeszcze jakoś potrafię zrozumieć te wasze obsesje na punkcie Żydów tu, w Europie, albo w Stanach. Ale w Izraelu? Siedzą tam sobie, donikąd się nie wybierają i napierdalają Arabów, których też nienawidzicie. Więc to chyba dobrze, nie? Wojna w Izraelu powinna was obchodzić jak zamieszki w Zimbabwe albo w Argentynie. Czyli wcale. Bo ma zerowy wpływ na wasze życie.
I jeszcze 95% z was uważa się za prawicowców, a sracie się z tą sympatią dla Palestyny jak zachodni lewacy. Bo może nie wiecie, ale w zachodniej Europie i USA to właśnie lewacy popierają Palestynę, a prawicowcy Izrael.
A ja się zastanawiam, co tobie przeszkadza, że "nam" przeszkadza?
szambo to izrael.
Ta cała ziemia niby święta a gównem i szczynami jest zajebana. Jedni warci drugich. Niech na pustynię do Afryki spierdalają i tam się tłuką. A ci wszyscy, z tego zjebanego, chuj wie po co zorganizowanego pochodu, mogą tam za nimi iść i im kibicować.
Mają kompleksy i szukają winnych swojego chujowego życia. To znajdują - Żydzi, LGBT. O masonach, Cyganach i cyklistach już zapomnieli.
Niestety na całym świecie mówi się tak o Polakach.
ale tylko o twoich rodzicach
Nie do kupienia na tak, trybunały sprawiedliwości i praw człowieka krytykują działanie Izraela. Tylko że na orzeczeniach i krytyce się kończy
Dodatkowo trzeba napisać że to jakaś tępa blond dzida co nie dostała się na medycynę w Norwegii i musi studiować w Polsce bo tu każdego biorą z zagranicy bo prestiż większy. No i ma męża araba który ją zindykronowal i nastawił przecież zydom
Izrael zbombardował szpital i szkołę- ponad 500 chorych i cywili nie żyje- Oj tam, oj tam, Żydzi mają prawo się bronić! Wstrętny antysemito.
Palestyńczycy są mi obojętni, a po żydowskiej ofensywie- strefa Gazy będzie się prezentowała jak Warszawa późną jesienią 1944 r. W sumie to dość smutne, że w XXI wieku mamy w dupie naród który zamieszkuje swoje ziemie od jakiś 3000 lat(bez przerwy) i godzimy się na to by masakrował go drugi naród, ale z lepszym PR.
Masz piwo. Napisałem "Dzisiaj czytałem" a nie dzisiaj zweryfikowałem. Tak było napisane a mi sie k***a nie chce szukać bo ma wyj***ne na mośków, ciapaków, banderowców, kacapów, niemiaszków i innych więc jak coś wrzucam to jedyne na co poświęcam czas to na tłumaczenie albo edycję filmu a nie na szukanie źródła bo mam wyj***ne czy zdechnie szczur czy karaluch.
czyli jesteś pelikanem co łyka fejk njusy i pomawiaczem, najpierw sprawdza się źródło, a później się pisze, a tak to jesteś zwykłym farmazonem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów