- Dlaczego Warszawa nie mo szczurów?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Było kurwa.
Powoli zaczynam rozumieć suchary. Dzięki. Nie wiem tylko, czy to rozwój, czy regres?
Verbatim369 napisał/a:
Byś się zdziwił. Mamy szczury jak psy....
A kawał brzmiał:
Czego ma dużo stara panna w Warszawie?
Mokotów
Więc zjebałeś bongman po całości...
Nie wiem jak brzmiał, nie wiem nawet że istniał, bo sam go wymyśliłem. Stara panna MA, a tu jest MO. Jest Mokotów, a nie Makotów, więc to twoja wersja jest zjebana, niespójna i nieśmieszna. Poza tym ty mnie o kawałach uczysz? MNIE? Poucz jeszcze Ibrahimovica o piłce i Hawkinga o astronomii
akiioto napisał/a:
Było kurwa.
Proszę warna dla tego osobnika.
hadesposen napisał/a:
- Dlaczego w Watykanie nie grają w bilard
Bo ruchają dzieci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów