Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To przyjezdne ścierwo psujące renomę i normalne relacje rodowitym mieszkańcom tego miasta z resztą Polski.
Przepraszam Was za nich!!!
To nie WARSZAWIACY, ale WARSZAWIANIE (0 polotu, kultury, obycia; 100% prostactwa, much w nosie, zakłamania)
@TYTUSSS po WAT-cie jest dobra robota (według mnie)
Ta przyjeżdżają tacy do stolicy, nie mogą znaleźć pracy u siebie, to ładują się do Warszawy z założeniem, że tutaj to bajeczne pieniądze płacą(wiem, to z własnych doświadczeń, bo posiadam część rodziny mieszkającej na wsi). Potem łatwo poznać takiego na drodze nieprzyzwyczajonego do więcej, niż jego na drodze. Jeszcze się potem szczycą, że oni to ze stolicy, mają świetne mieszkania, a zarobki to hu hu. Pokończyli jakieś śmieszne szkoły, pozbierali dyplomów i w poniedziałek do Warszawy ze słoikami zapierdalają. Faktem jest, że wszędzie trafia się na takich nieuków. Zatrważające. Ciekaw jestem, jak będzie nasz kraj wyglądał, kiedy to pokolenie dojdzie do władzy. Chciałbym zaznaczyć, że także należę do grupy wiekowej szkolnej i załamuje mnie poziom edukacji i inteligencji większości rówieśników. Sam NIE JESTEM nadzwyczajnie mądry, ale bez problemowo mogę odpowiedzieć na tak proste pytania z historii i geografii polski.
@TYTUSSS po WAT-cie jest dobra robota (według mnie)
Co kurwa?
Z tym facetem powinien chodzić karczek który po debilnej odpowiedzi waliłby w morde, oraz krzyczał "do szkoły baranie".
Nie - jednak to niemożliwe - obejrzałem więcej niż pierwsze 10 sek. i to fake.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów