Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kawior2007 Wczoraj 21:08
No i jeszcze wyprzedzanie na pasach mu dojebią
Zgłoś
Garnki_za_zeta Wczoraj 21:09 1
rekineke21 napisał/a:

...bo jakiś skończony imbecyl wpadł na pomysł z nowelizacją przepisów dla pieszych i dojebał tak taryfikatory że kierowcy mają panikę w oczach za każdym razem gdy przed zebrą widzą przechodnia i hamują awaryjnie nie zważając na to co się dzieje za nimi. To dobrze chociaż że nie zabrali pierwszeństwa dla tramwajów bo to dopiero by jaja były.

Może i debilne, ale kretyn w dostawczaku miał pół życia, aby wyhamować, tylko albo walił konia, albo przeglądał tik toka i w sumie pewnie też walił konia.
Zgłoś
FulTun Wczoraj 21:25 1
To nic że słychać huk zderzonych aut a jedno frunie, idę dalej.

Zgłoś
Mario3366 Wczoraj 21:31
@Kogucik_Bałamucik: To chyba niemożliwe żeby przyjezdni byli głupsi od potomków przygłupów z powstania warszawskiego co to na tygrysy maja visy 😀
Zgłoś
knd1987 Wczoraj 21:35
dooniu napisał/a:

Warszawiaki to jednak śmieszne zwierzęta

Jakie warszawiaki, to łomianki lub białołęka lub ziomek z Twojej wioski. 😎😂👍😁
Zgłoś
Lisi Wczoraj 21:42
rekineke21 napisał/a:

...bo jakiś skończony imbecyl wpadł na pomysł z nowelizacją przepisów dla pieszych i dojebał tak taryfikatory że kierowcy mają panikę w oczach za każdym razem gdy przed zebrą widzą przechodnia i hamują awaryjnie nie zważając na to co się dzieje za nimi. To dobrze chociaż że nie zabrali pierwszeństwa dla tramwajów bo to dopiero by jaja były.

Niestety nie tylko przed zebrą. W mojej okolicy zrobili sporo przejść sugerowanych i to włącznie z takimi pomiędzy skrzyżowaniami i nie widziałem jeszcze kierowcy który by nie puścił pieszego i mnóstwo pieszych wpierdala się tam na jezdnię nawet nie patrząc czy coś jedzie a nie mają tam pierwszeństwa bo nie ma ani pasów ani znaków pionowych, jedynie są obniżone krawężniki i cztery plastikowe słupki. Ostatnio jedna dziewczyna władowała mi się tam prawie pod koła, na szczęście jej towarzysz miał więcej oleju w głowie i poczekał aż przejadę.
Zgłoś
Trolik1 Wczoraj 21:51
Jeden i drugi idiota. Jeden nie zwraca uwagi na ruch drogowy. A drugi... Nie zwraca uwagi na ruch drogowy. 8)
Zgłoś
shoe5maker Wczoraj 22:04
klaszczebrwiami napisał/a:

Ciekawe czy to baba przebiegała przez pasy? W żadnym momencie przebiegania piesza nie zauważyła co się dzieje po jej lewej stronie. Stara zasada idiotów: chuj, nie przepuszczę samochodów i nie poczekam 20 sekund żeby przejść przez puste pasy, lepiej wpierdolić się na pełnej i ginąć pod kołami samochodów.

Zachowanie tego i innych głupich pieszych jest analogiczne do kur tych z kurnika. Nieważne co się dzieje świat się wali czy coś, ważne żeby szybko przebiec na drugą stronę, nawet jeżeli coś właśnie leci w tamtym kierunku z zamiarem unicestwienia wszystkiego po drodze.
Zgłoś
Emtiejcz Wczoraj 22:58
Słyszy jebnięcie, biegnie dalej.
Co za zjeb...
Zgłoś
BękartProboszcza Wczoraj 23:14
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Te przyjezdne, również z twojej wiochy, zgadza się !!!
Od przeszło 40 lat obserwuje napływ elementu do mojej Warszawy i z roku na rok jest gorzej.
Coraz głupsze osobniki od Was mi tu przysyłacie, @ kondoniu postaraj się bardziej

Do twojej warwsiawy , nie no zaorałeś się .
Zgłoś
rekineke21 Wczoraj 23:27
Garnki_za_zeta napisał/a:

Może i debilne, ale kretyn w dostawczaku miał pół życia, aby wyhamować, tylko albo walił konia, albo przeglądał tik toka i w sumie pewnie też walił konia.

Chyba nie jeździłeś dostawczakiem na tych kartoflanych oponach z indeksem C na deszczu. To jest kurwa dramat. Jeszcze jak są świeże to świeć panie ale przeważnie to są gumy od nowości wozu 8letnie wielosesony i szefo ma wyjebondo doputy nie widać drutów. Serio nie zna życia ten kto nie musiał zahamować na mokrym na takich kartoflach.
Zgłoś
edek_kotek Wczoraj 23:40
To wszystko przez pieszego, po chuj tam właził?
Zgłoś
Nome Wczoraj 23:54 1
Siriuz napisał/a:

@ W Warszawie już mało zostało Warszawiaków. Ja tu mieszkam od urodzenia i dałem piwko dooniu, bo ludzie którzy tu mieszkają to debile, niestety. Może i to ludzie napływowi, ale stanowią oni już znakomitą większość Warszawy.

to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL
Zgłoś
Siriuz 46 minut temu 1
Nome napisał/a:

to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL

Nie zesraj się. Niczym się nie chwale tłuku, zwyczajnie chciałem uniknąć aby jakiś niedowartościowany hrabia pluł się, że ludzie spoza Warszawy z zazdrości wyzywają Warszawiaków. Potwierdzasz tylko, że Warszawa to zakompleksione przygłupy. To są dokładnie te przyczyny dla których tak łatwo media manipulują ludźmi z dużych miast - wystarczy połechtać ich przerośnięte ego i zaraz tańczą na zawołanie.
Zgłoś
OpenStreetMaps 29 minut temu 1
[quote="]rekineke21 napisał/a:

Garnki_za_zeta napisał/a:

Ale najbezpieczniej jest wchodzić na tory nie przed nadjeżdżającą lokomotywę tylko dopiero gdy widać już tył pociągu który sobie przejechał. Skoda że to nie działa w przypadku pieszych. Niektórzy z nich już nabawili się takiego pewniaka iż nawet nie mają w zwyczaju łba na bok obracać. Też nienawidzę tej nowelizacji przepisów.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem