Busika oraz pieszego
Busika oraz pieszego
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
...bo jakiś skończony imbecyl wpadł na pomysł z nowelizacją przepisów dla pieszych i dojebał tak taryfikatory że kierowcy mają panikę w oczach za każdym razem gdy przed zebrą widzą przechodnia i hamują awaryjnie nie zważając na to co się dzieje za nimi. To dobrze chociaż że nie zabrali pierwszeństwa dla tramwajów bo to dopiero by jaja były.
Może i debilne, ale kretyn w dostawczaku miał pół życia, aby wyhamować, tylko albo walił konia, albo przeglądał tik toka i w sumie pewnie też walił konia.
Warszawiaki to jednak śmieszne zwierzęta
Jakie warszawiaki, to łomianki lub białołęka lub ziomek z Twojej wioski. 😎😂👍😁
...bo jakiś skończony imbecyl wpadł na pomysł z nowelizacją przepisów dla pieszych i dojebał tak taryfikatory że kierowcy mają panikę w oczach za każdym razem gdy przed zebrą widzą przechodnia i hamują awaryjnie nie zważając na to co się dzieje za nimi. To dobrze chociaż że nie zabrali pierwszeństwa dla tramwajów bo to dopiero by jaja były.
Niestety nie tylko przed zebrą. W mojej okolicy zrobili sporo przejść sugerowanych i to włącznie z takimi pomiędzy skrzyżowaniami i nie widziałem jeszcze kierowcy który by nie puścił pieszego i mnóstwo pieszych wpierdala się tam na jezdnię nawet nie patrząc czy coś jedzie a nie mają tam pierwszeństwa bo nie ma ani pasów ani znaków pionowych, jedynie są obniżone krawężniki i cztery plastikowe słupki. Ostatnio jedna dziewczyna władowała mi się tam prawie pod koła, na szczęście jej towarzysz miał więcej oleju w głowie i poczekał aż przejadę.
Ciekawe czy to baba przebiegała przez pasy? W żadnym momencie przebiegania piesza nie zauważyła co się dzieje po jej lewej stronie. Stara zasada idiotów: chuj, nie przepuszczę samochodów i nie poczekam 20 sekund żeby przejść przez puste pasy, lepiej wpierdolić się na pełnej i ginąć pod kołami samochodów.
Zachowanie tego i innych głupich pieszych jest analogiczne do kur tych z kurnika. Nieważne co się dzieje świat się wali czy coś, ważne żeby szybko przebiec na drugą stronę, nawet jeżeli coś właśnie leci w tamtym kierunku z zamiarem unicestwienia wszystkiego po drodze.
Do twojej warwsiawy , nie no zaorałeś się .Te przyjezdne, również z twojej wiochy, zgadza się !!!
Od przeszło 40 lat obserwuje napływ elementu do mojej Warszawy i z roku na rok jest gorzej.
Coraz głupsze osobniki od Was mi tu przysyłacie, @ kondoniu postaraj się bardziej
Może i debilne, ale kretyn w dostawczaku miał pół życia, aby wyhamować, tylko albo walił konia, albo przeglądał tik toka i w sumie pewnie też walił konia.
Chyba nie jeździłeś dostawczakiem na tych kartoflanych oponach z indeksem C na deszczu. To jest kurwa dramat. Jeszcze jak są świeże to świeć panie ale przeważnie to są gumy od nowości wozu 8letnie wielosesony i szefo ma wyjebondo doputy nie widać drutów. Serio nie zna życia ten kto nie musiał zahamować na mokrym na takich kartoflach.
@ W Warszawie już mało zostało Warszawiaków. Ja tu mieszkam od urodzenia i dałem piwko dooniu, bo ludzie którzy tu mieszkają to debile, niestety. Może i to ludzie napływowi, ale stanowią oni już znakomitą większość Warszawy.
to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL
to, że się tu urodziłeś nie znaczy, że jesteś warszawiakiem, ja w szkole byłam jedyną osobą, której dziadkowie mieszkali w Warszawie, reszta jeździła na wakacje do babci na wieś, warszawiaków zostało w Warszawie bardzo mało, moja rodzina przeżyła wojnę, bo uciekli na Pragę... cały ten motłoch przyjechał po wojnie i sadzili kartofle pod balkonami... dla mnie ktoś kto się chwali, że jest warszawiakiem, najpewniej nim nie jest... dodatkowo muszę powiedzieć, że ludzie którzy teraz przyjeżdżają do Warszawy są o tak o niebo lepsi niż ta cała wiocha z czasów PRL
Nie zesraj się. Niczym się nie chwale tłuku, zwyczajnie chciałem uniknąć aby jakiś niedowartościowany hrabia pluł się, że ludzie spoza Warszawy z zazdrości wyzywają Warszawiaków. Potwierdzasz tylko, że Warszawa to zakompleksione przygłupy. To są dokładnie te przyczyny dla których tak łatwo media manipulują ludźmi z dużych miast - wystarczy połechtać ich przerośnięte ego i zaraz tańczą na zawołanie.
Ale najbezpieczniej jest wchodzić na tory nie przed nadjeżdżającą lokomotywę tylko dopiero gdy widać już tył pociągu który sobie przejechał. Skoda że to nie działa w przypadku pieszych. Niektórzy z nich już nabawili się takiego pewniaka iż nawet nie mają w zwyczaju łba na bok obracać. Też nienawidzę tej nowelizacji przepisów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów