maczeta vs policja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie ma sie co dziwic ze tak się tam panoszą brudasy i allah akbary (wsumie jeden chuj), ale prawo przystosowane jest do rodzimych mieszkanców na co te pałeczki by wystarczyły, bo malo kto zapierdala z maczetą no chyba ze w Krakowie
Powinni już go dawno zapierdolić. Co to za państwo, gdzie pierdolony nygus grozi przedstawicielom prawa? Kula w łeb i po problemie.
Kurwa przecież nawet u nas sprawę by załatwił jeden patrol. Kulkę może nie w łeb ale po kończynach na pewno. Durny lewacki kraj, zachodnia europa schodzi na psy. Mam nadzieję, że nigdy nie dojdzie do tego w Polsce.
powinien byc ostrzegawczy strzal w kolano albo glowe i typ zaraz by sie grzeczny zrobil
w ameryce dostał by od razu kulkę, z jednej strony podoba mi się ameryka jako idea państwa założonego przez ludzi którzy szukali swobody oderwania się od starej europy i tp ale teraz i tam wolność jest powoli odbierana, no cóż wszędzie gdzie wchodzi jakaś idea jest zajebiście potem w z czasem się to zmienia na stare gówno i dzieję się to co się dzieje
Ja bym w niego jebnął mołotowem i nie gasił.
A co, jakby zaopatrzył się w miecz? Użyliby śmigłowców szturmowych? :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów