📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
na którego w czerwonym?
zawsze wiedziałem, że trzeba się trzymać z dala od tych czarnych brudasów. ja nie wiem, co za świat, wszystko co czarne jest pojebane
Hmm... "ściana śmierci" widziałem kiedyś w necie podobne tylko że kolesia ze środka karetka zabrała
niemyte długowłose pogo!!! że to jeszcze istnieje!!!!!!
akryl849 napisał/a:
zawsze wiedziałem, że trzeba się trzymać z dala od tych czarnych brudasów. ja nie wiem, co za świat, wszystko co czarne jest pojebane
Jak mozesz tak o rodzicach swoich :/ co za naród...
Zalosni jestescie. Wypierdalajcie hejterzy do swoich "klubikow" pelnych technojebow i bawcie sie do disco-polo albo innego szitu puszczanego z plyty, o ile was tam wpuszcza, dzieciuchy. A okreslenie "brudasy" na ludzi lubiacych metal jest juz nudne. Wole przebywac w takim towarzystwie niz w towarzystwie tepakow w bialych dresach abidasa, rznacych jakies puste szmaty, co sie podpisac nie potrafia.
Chuj wam na ryj.
Chuj wam na ryj.
pilaf666 napisał/a:
Zalosni jestescie. Wypierdalajcie hejterzy do swoich "klubikow" pelnych technojebow i bawcie sie do disco-polo albo innego szitu puszczanego z plyty, o ile was tam wpuszcza, dzieciuchy. A okreslenie "brudasy" na ludzi lubiacych metal jest juz nudne. Wole przebywac w takim towarzystwie niz w towarzystwie tepakow w bialych dresach abidasa, rznacych jakies puste szmaty, co sie podpisac nie potrafia.
Chuj wam na ryj.
Oj spokojnie, nie wiesz jak to jest?
Jeden lubi córkę matki, inny psa sąsiadki. Nie ma co się unosić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów