Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiem, że to główna, że jej sadystyczny czas dawno przeminął i wrażeń powinienem szukać na hardzie, ale miejcie kurwa litość.
Zastanawia mnie wytrzymałość tego gówna, w końcu malują felgi i inne elementy samochodu.
I ostatnia sprawa: nie wyobrażam sobie przypierdolić do fury takich felg, to może się podobać tylko wiejskim turbo tuningowcom od golfa.
No dobra, mógłbym zrobić takie felgi, gdybym miał Multiplę.
fachowa nazwa, hydrografika, można sobie nawet samemu w domu coś takiego zrobić..
poczytaj zanim wrzucisz
Nie widzę w tekście autora żadnych błędów...
a na chuj ma czytać zanim wrzuci?
ty za to musiałeś poczytać zanim napisałeś ten zbędny komentarz
Sam bym tego lepiej nie ujął... Zacny pocisk
Było wcześniej.
Czy masz na to jakiś dowód ???
Czy to tylko podobny temat ???
Będzie warnik ???
Lubię takie teksty za ramkę i dwa panele 250 zł. Raczej lubię takich lamusów totalnie bezradnych. Przecież to jest na allegro za 10 zł metr na pół, plus aktywator za 30zł. No ale jak ktoś ma dwie lewe ręce a chce mieć się oryginalne bmw albo vw no to płać i płacz. Nie jest to łatwe w robieniu, trzeba przynajmniej mieć dwie zdrowe ręce i miskę z wodą, zresztą już ktoś pisał że pełno na youtube jest instrukcji. Na koniec co za wieśniakiem trzeba być żeby robić ramkę wokół radia typu carbon, albo coś jest z carbonu albo nie, po co kawałek plastiku ma udawać carbon żeby się jakaś niunia zsikała jak wsiądzie, albo wsiądzie kumpel i powie "Ja cie kręcę masz ramkę z carbonu zaoszczędziłeś jakieś 15gramów na masie auta, doklej pare naklejek M power żeby się drogi trzymał.
Lamusku kwotę podałem orientacyjnie bo ktoś powyżej się o nią pytał i tak jeszcze dodam, bo zapewne jesteś wielkim motoryzacyjnym specem, ale pewnie nie wiesz, że większość nowych samochodów które mają w środku wykończenie z "carbonu" to tak naprawdę hydrografika, więc teraz szybciutko zapierdalaj do stodoły, odpalaj swojego passacika 1.9 w tedeju i carbonuj wszystko co sie da!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów