Pamiętacie takie zjawisko jak patostreamy? Takie live na żywo gdzie walki, alkoholizm, patologia były na porządku dziennym? Macie tu dwóch przedstawicieli już prawie zapomnianej rozrywki internetu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Japiszon napisał/a:
Fejk. Butelka się nie rozj***ła
Uwierz mi pusta butelka po wódce możesz zatłuc kota, psa, człowieka nie jestem pewien... Aaaaaale wcale nie tak łatwo ją stłuc na pusto... Można nia się napierdalać. Zresztą kiedy toi było...
Trzeba być bardziej pojebanym, żeby to oglądać.
Trzeba być bardziej pojebanym, żeby to oglądać.
co tam sie odjebalo ?
Pedał pedałowi pedałem !!!!!!
KONFEDERACJA!! Widać inteligencję wyborców. Patriotyzm XXI w. zobowiązuje
Pobity to Dawid "Małysz" Rygielski. Niegdyś kolega Daniela "Magicala" Zwierzyśnkiego i Baobaba. Bijący Małysza to "Proboszcz". Akcja miała miejsce w 2019 roku. Na dzień dzisiejszy Małysz i Proboszcz siedzą w więzieniu. Każdy z nich za coś innego.
Szkoda że nie zadusił. Byłoby jednego śmiecia mniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów