Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To chodz kurwa boso buraku jebany
Jak wiązanie butów do dla Ciebie problem, to ile Ty masz kurwa lat? 5?
Absurdalnie autor obrazka ma pokurwiony łeb,nawet na sadisticu trzeba mieć szacunek do inwalidów tego stopnia.Bo wątpię że ktoś chciałby być na ich miejscu.
Tak ci to nie pasuje zjebie genetyczny to upierdol sobie nogi przy samej dupie...
Autor: "Michauke". Jebana gimbaza, żebyś sam tak skończył.
Na kwejka z tym spierwypierpapierdalaj
won z tym gównem, pajacu.. Masz problem wiazac nogi to amutuj, a nie na siłe tu wrzucasz -.-'
I jak to ma być strona z czarnym humorem, skoro takie wrażliwe pizdy jak wy tu siedzą? Jak jesteście tacy wrażliwi, to sadistic.pl nie jest dla was. Idźcie na kwejka.
I jak to ma być strona z czarnym humorem, skoro takie wrażliwe pizdy jak wy tu siedzą? Jak jesteście tacy wrażliwi, to sadistic.pl nie jest dla was. Idźcie na kwejka.
To co wstawiles to nie jest czarny humor tylko jakies gowno, skad to w ogole kurwa wziales? Juz chuj z tym, ze kpisz z inwalidow, to jeszcze jest do zrozumienia w koncu to sadistic no ale kurwa zeby sie jarac takim syfem?
To co wstawiles to nie jest czarny humor tylko jakies gowno, skad to w ogole kurwa wziales? Juz chuj z tym, ze kpisz z inwalidow, to jeszcze jest do zrozumienia w koncu to sadistic no ale kurwa zeby sie jarac takim syfem?
Nie jaram się tym, ale rozśmieszyło mnie. Jak widać weszło na główną, więc można wywnioskować, że nie tylko mnie. Są i tacy (co widać w komentarzach), którym to nie podeszło i się strasznie napinają. Obrazek nie jest mojego autorstwa. Myślę, że nawet jego autor tak nie uważa.
P.S. z gimnazjum to są ci młodzi gniewni co tak spinają dupę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów