Pożar Renault w Modlniczce koło Krakowa. Świeżo po powrocie od mechanika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Endrju, bo nowe tarcze i klocki muszą się dotrzeć, zaczynają hamować po kilkudziesięciu, przy niektórych zestawach nawet po kilkuset kilometrach.
Dobrego budowlańca można znaleźć ale dobrych mechaników samochodowych jest mniej niż jednorożców.
Zależy jaki mechanik. Ostatnio znajomy Kie zaprowadził do mechaniora na lince. Nie odpalała ten skasował 350 zł co się potem okazało jeden bezpiecznik watowany drutem drugi dwa razy taki amper. A potem właśnie tekst a byłem wczoraj u mechanika.
Czy filmik nakręcił autor tematu? Bo serio żal gościa. Może raz sadol zabłyśnie dobrym gestem?
Znalazłem mechanika, rok robił dobrze i coś w końcu musiał spierdolić. Zmiana mechanika i po roku to samo. Kolejny kurwa rok inny mechanik i to samo. I tak kurwa 10 lat przez 3 auta.
W tym roku kupiłem nowe auto z salonu i tego spokoju ducha nie da się kurwa opisać!
W tym roku kupiłem nowe auto z salonu i tego spokoju ducha nie da się kurwa opisać!
@nsbikescom dlaczego nie ten portal? Niech w końcu sadole ruszą obszczypane dupy krostami i coś zrobią! Ja też jestem za tym by pomóc temu ziomeczkowi i przy okazji dowiedzieć się z jakiego warsztatu korzystał. Ktoś jeszcze chętny do pomocy czy dalej siedzimy na dupach dbając o grzybicę odbytu?
jak słyszę mechanik to mnie krew zalewa chuj jebany trzymał moje auto 2 tygodnie trzeci wtrysk wymiana śruby jarzma i podkładki, wymiana przewodów paliwowych i przygotowanie za wiechy na przegląd. Na szczęście nie zaplacilem nic bo auto miało wyjechać tylko na przegląd i miało wracać do niego bo jeszcze pompa wysokiego ciśnienia miała iść do regeneracji. Na przeglądzie diagnosta jak wszedł pod auto tylko sie spytał co to kurwa jest lewego stabilizatora brak prawy ujebany, lewa sprężyna pęknięta, dolne mocowanie prawego amora tył ujebane, ręcznego brak, poziomowanie świateł ojebane na trytke. Po wymianie przewodów paliwowych na oryginalne a nie rzeźbione auto pali bez problemu. To jest kolejny chuj mechanik na którego sie natknąłem w szczecinie i staneło na tym ze chuj sie znam ale robie sam przynajmniej bede wiedział na przyszłość co spierdoliłem a tez moge liczyć na kilku znajomych co pojecie maja o mechanice i pomogą a jesli sami nie daja rady to sciagaja kogoś kto jest bardziej obcykany w temacie
smutne, szkoda typka
Przykra sprawa. Ciekawe czy pan miał auto casco. Pewnie nie, bo kto by tam kurwom złodziejom płacił 1000 zł rocznie...
trochę szkoda Pana, ale ponoć wcześniej nie chciał palić.
Haha mijałem to auto wtedy . Ktoś z Krakowa jest ?
Przykra sprawa, może ktoś ogarnie kim jest ten Pan, moglibyśmy się zmobilizować do jakiejś zrzutki, bo sądzę że ubezpieczyciel się wypnie, a tak jak napisał ktoś wyżej, facet nie wygląda na bogatego i przydałaby mu się teraz pomoc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów