jako pseudo mechanik mogę śmiało stwierdzić, że nawet na oleju przy takim wysiłku by się rozjebało, oczywiście pare minut później
jako pseudo mechanik mogę śmiało stwierdzić, że nawet na oleju przy takim wysiłku by się rozjebało, oczywiście pare minut później
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Egzotyczny, hahah, jebłem.
Olx, średnia cena 2500-10000zł, ilość - w chuj. Kisnę.
Teraz to tak ale kiedyś to był rarytasik. Sam miałem 1 generacji Forda Probe z 89r. z japońskim silnikiem od Mazdy 2.2 litra pod maską na łańcuszku rozrządu z całym wyposażeniem to policja w polonezach zatrzymała mnie z ciekawości aby zobaczyć co jest w środku i byli zdziwieni jak widzieli zegary digital, skórę, elektryczne fotele i cały wypas. Więc można powiedzieć że to był egzotyczny samochód ale 30 lat temu
filmy akcji też tak oglądsaz? Przełączasz na końcówkę i koniec?
Seriale to samo? Ostatni odcinek i część?
Są filmiki w których samochód jedzie przez 2 minut, a w 2:20 minucie dzieje się akcja i to chyba wtedy należy podać czas akcji.
Tutaj żeby wiedziec co się dzieje trzeba oglądać od początku bezmózgu
Chciałeś błysnąć. Wyszedł pierd z dupy pawłowicz[/quot
Wy to juz nie macie o co sie klocic hehe...luz i tak filmik sredni
Edit: cos zle nacisnolem trudno
Egzotyczny, hahah, jebłem.
Olx, średnia cena 2500-10000zł, ilość - w chuj. Kisnę.
Hahaha chuj mnie to obchodzi
Hahaha chuj mnie to obchodzi
Kretyn zazwyczaj się nie przejmuje tym, że jest kretynem, panie motogdynia kurwa świnia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów