Niektórym puszczają nerwy
Niektórym puszczają nerwy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W całej Europie zachodniej protesty antynatowskie. Ludzie chcą wystąpienia z Nato. Warto o tym mówić, bo u nas jak zwykle zaścianek.
Jakie kurwa są argumenty za wyjściem? Narzucane paragrafy? Ograniczenia swobód obywatelskich czy jak pierdolony rusofilu
Gość wrzuca jakieś randomowe filmy, które cholera wie skąd są, a pół sadola juz za wystąpieniem z NATO i ogolnie USA vs ZSRR. Dzieci dorośnijcie kiedyys.
Nie pół sadola tylko głupie kacapSSkie skurwiele
Gość wrzuca jakieś randomowe filmy, które cholera wie skąd są, a pół sadola juz za wystąpieniem z NATO i ogolnie USA vs ZSRR. Dzieci dorośnijcie kiedyys.
Skąd są? Z ruskiej telewizji, te kurwy manipulują obrazem tak samo jak TVPis
Idź się zesraj pod swoim ruSSkim drzewem, chyba że wujek już ci kibel z Ukrainy przywiózł?
W końcu otwórz oczy dzbanuchu na to co sie dzieje, wyłącz TV i włącz samodzielne myślenie.
moderndiplomacy.eu/2022/10/10/the-french-call-for-nato-exit/
euractiv.com/section/elections/news/tens-of-thousands-protest-in-pragu...
weeklyblitz.net/opinion/anti-nato-protests-in-europe-increase/
Jakie kurwa są argumenty za wyjściem? Narzucane paragrafy? Ograniczenia swobód obywatelskich czy jak pierdolony rusofilu
Koszty utrzymania, ceny energii, paliw, finansowanie wojny, która niebezpiecznie spycha wszystkich w kierunku wojny atomowej? Przyszło Ci może przez myśl, że jesteś po niewłaściwej stronie barykady czy może świadomie popierasz rozlew krwi?
W końcu otwórz oczy dzbanuchu na to co sie dzieje, wyłącz TV i włącz samodzielne myślenie.
Syneczku, TV nie oglądam od 2009 roku, wiem gdzie znajdować i jak czytać wiadomości. Co do ruSSkich skurwySSynów to wystarczy znać historię Polski, innych państw już nie trzeba, wierz mi. Jak coś przeczytasz, a wątpię, to wtedy staraj się wypowiedzieć
Argument skrajnego debila. Przypominam że TVN, wyborcza.pl i inne niezależne od władzy media uprzedzaly że PiS to banda populistycznych cwaniaków idącą w ramie w ramie z sukienkowymi, mająca za nic prawo, demokrację, wolny rynek a przeee wszystkim zdrowy rozsądek za nic. Ja wiem że połowa ludzi w tym kraju, naturalny elektorat PiSu i konfederacji ma problemy z rozumieniem zdań ozonu h zawierających nowoczesne rzeczowniki, ale w dzisiejszych czasach bez zaufanych mediów nie dasz chłopie rady ogarnąć współczesnego świata swoim, przyjmuje za pewnik, rozumem z edukacją zakończonym maks na zawodówce.
wyłącz tv włącz myślenie pusty frazes zwykłego debila.
W całej Europie zachodniej protesty antynatowskie. Ludzie chcą wystąpienia z Nato. Warto o tym mówić, bo u nas jak zwykle zaścianek.
Tak, i jeszcze może wszyscy chcą do roSSji się przyłączyć widząc jak wspaniale sobie radzi militarnie i jakość życia jaka wspaniała xd
Idź brać ten ruski kwas gdzie indziej
Nato jest sojuszem obronnym. Miałeś na myśli chyba UE bo to dokładnie Niemcy i Francuzi uzależniły cały rejon od ruskich surowców.
No chyba u was w siewieropizdziecku protestują.
Idź się zesraj pod swoim ruSSkim drzewem, chyba że wujek już ci kibel z Ukrainy przywiózł?
Fajnie się czyta zapiski ssacza NATO-wskiej pały.
TVN, wyborcza pl i inne niezależne
zaufanych mediów
Niezly odlot. W kazdym razie, dla przecietnego czlowieka znacznie bezpieczniej jest nie ogladac zadnych mediow, bo dzisiaj massmedia nie maja na celu informowac ludzi, tylko kierowac ich uwage i emocje, dyktowac co i o czym maja myslec. Tam praktycznie nie ma zadnych wartosciowych informacji i nic sie z tego szamba nie dowiesz. To pilot zdalnego sterowania do tlukow.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów