Białystok widziany oczami taksówkarza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Dobre, chociaż w wiekszosci to wlasnie taksowkarze jeżdżą jak kurwy. Pan drogi jebany bo on ma 20 lat doswiadczenia, napis taxi na dachu i prawojazdy na wsyzstkie kategorie, załatwione ze szwagrem z urzędu, za komuny.
Na początku, jak jedzie w tą burzę, to jakby się w czasie przenosił, albo przynajmniej w przestrzeni
Co do Białegostoku to bardzo zacna mieścina, idiotów tyle samo co wszędzie indziej, może nawet mniej.
Co do Białegostoku to bardzo zacna mieścina, idiotów tyle samo co wszędzie indziej, może nawet mniej.
mi się tylko z tym kojarzy
miło popatrzeć na rodzinne miasto z zza granicy. piwko stary!
kaelem napisał/a:
Jebać Warszafkę! Białystok stolicą Białegostoku!!!
A Polska mistrzem Polski!
hudziel napisał/a:
Jako mieszkaniec Łomży napiszę tylko: We hate Białystok
hmmm ... jest takie powiedzenie w Białymstoku: "Mazowsze was nie chce, Podlasie was się wstydzi" ...
oraz taka zagadka:
"Ile czasu jedzie pociąg pospieszny z Łomży Centralnej do Warszawy Wschodniej"?
Zupełnie inny klimat ma to miasto niż reszta Polski - zimno w chuj, a jak ciepło to w opór, wieczorami co klatka to grzybiarze w sportowych strojach, z okien często latają telewizory, sporo skinów, "cywile" za to niesamowicie uprzejmi i mili, ogromne bezrobocie, chyba najszybciej poprawiająca się infrastruktura jaką widziałem w Polsce. Ogólnie klubowo słabo rozwinięte miasto, fajne za to są tam dziewczyny, dużo imprez okolicznościowych, społeczność zakochana w "jadże", sporo graficiarzy, bardzo dużo emerytów, dobra i dość tania komunikacja miejska, bardzo ładne obrzeża miasta, przeciętny poziom edukacji, zabudowa 98% blokowiska.
Tak właśnie wygląda White100q z perspektywy mieszkańca który z czasem przeprowadził się pod "Warszafkie"...
Tak właśnie wygląda White100q z perspektywy mieszkańca który z czasem przeprowadził się pod "Warszafkie"...
miało być oczami taksówkarza - fake jak chuj bo widać ze to kamerka pod szyba podwieszona!!
JURIJ_77 napisał/a:
oraz taka zagadka:
"Ile czasu jedzie pociąg pospieszny z Łomży Centralnej do Warszawy Wschodniej"?
tam nie ma dworca kolejowego!
wszyscy siedzą na dworcu pks.
i kolejna zagadka:
jak zrobić sałatkę z buraków?
-wrzucić granat do pks-u.
damian12091988 napisał/a:
dużo imprez okolicznościowych,
Dla przykładu jedna z białostockich imprez okolicznościowych:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów