Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sam jestem miłośnikiem broni wszelakiej sam poniosłem mnóstwo ran w bojkach od noża, butelki , kastetu, pałki ale nigdy nie użyłem noża w bojce co innego w razie ataku w celu ratowania życia swojego lub innych a na propozycje solówki zawsze stawiam warunek bijemy się tak żeby zabić oczywiście bez sprzętu
o kurwa ale debil . Turbo debil nawet. Jak już propozycja solówki to zawsze na śmierć i życie XD no to wszystkich swoich przeciwników zabiłeś ciosami w potylice ? WOW
chorym napisał/a:No dobra Seba, to dawaj ip serwera to się wszystko wyjaśni jak należy, cwaniaczku[/ napisz jakis nr to zaraz zadzwonie i ustalimy
no to daj nick do rockstara cipo
r061071 napisał/a:
no to daj nick do rockstara cipo
w cipie do mogę twoją starą przepchać matole
chorym napisał/a:
w cipie do mogę twoją starą przepchać matole
wiedziałem że speniasz
r061071 napisał/a:
wiedziałem że speniasz
co dawaj jakiś namiar i dzwonie albo mogę swoj wysłać jesli wolisz?
kolego to już moja 10 spina z gówniarstwem i wszyscy dygają taki to mamy naród
Ludzie kulturalni problemy rozwiązują po prostu dogadując się. Domeną patologii jest załatwianie wszystkiego przemocą.
Ludzie kulturalni problemy rozwiązują po prostu dogadując się. Domeną patologii jest załatwianie wszystkiego przemocą.
zgadzam sie z Tobą kolego bedziemy tylko rozmawiać ale na odległość jednego kroku ,pozdrawiam
albo mogę wysłać ci nr jesli sie odezwiesz w kwadrans
Ty, bo zadzwoniłem, dlaczego odebrała komenda miejska w Sosnowcu? nie dość że cipa to jeszcze konfitura
Ty, bo zadzwoniłem, dlaczego odebrała komenda miejska w Sosnowcu? nie dość że cipa to jeszcze konfitura
żałosny jesteś jak twój stary , cymbale
ryj cie swędzi czy o drogę pytasz? dawaj na priv husarku
na przyszłość złamasie jak chcesz kozaczyć to pisz bo kruwa doczekać się nie można na te pizdy zza monitorka
I będziesz jak Najman na skwerku czekał ?
Mogę pełnić rolę arbitra i rozstrzygnąć kto wygrał potyczkę słowną na koniec.
I będziesz jak Najman na skwerku czekał ?
ale tylko jak przyjdziesz ze starą
żałosny jesteś jak twój stary , cymbale
ale odpowiesz na to pytanie, czy będziesz się wymigiwał tekstami z podstawówki??? ile miałeś tych solówek na śmierć i życie? opowiedz coś o tym, albo chociąz podaj liczbę. nie miej pretensji, że inne dzieci się z ciebie śmieją, bo po prostu wyglądasz niepoważnie
ale odpowiesz na to pytanie, czy będziesz się wymigiwał tekstami z podstawówki??? ile miałeś tych solówek na śmierć i życie? opowiedz coś o tym, albo chociąz podaj liczbę. nie miej pretensji, że inne dzieci się z ciebie śmieją, bo po prostu wyglądasz niepoważnie
miał 2 w tym raz poległ. ale oszukał śmierć, a ten pierwszy raz to był z bałwanem na podwórku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów